radine مدیر استارتر عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 727 عنوان سلام بنظرتون کاهش وزن میتونه باعث تنبلی تخمدان بشه؟ 63 بازدید | 5 پست من کاهش وزن داشتم و الان ۳ ماهه پریودم بی نظم شدهسابقه خانوادگی ندارمقبلا هم منظم بودم ۲۱ سالمه و مجرد هستم بنظرتون ممکنه تنبلی گرفته باشم؟؟ 1400/05/25 | 16:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزل۲۳شمس عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 5372 تنبلی تخمدان دلیلش اضافه وزن.استرس.بی تحرکیاسترس مهم تریه دکتر برو شاید کیست دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد
radine مدیر استارتر عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 727 تنبلی تخمدان دلیلش اضافه وزن.استرس.بی تحرکی استرس مهم تر یه دکتر برو شاید کیست دکتر رفتم برام ازمایش نوشته هنوز جوابش نیومده برای همین استرس دارمرحمم رو گفت مشکلی ندارهدعا کنید برام که تخمدانمم مشکلی نداشته باشهالتماس دعا🙏🙏🙏🙏🙏🙏😓
غزل۲۳شمس عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 5372 دکتر رفتم برام ازمایش نوشته هنوز جوابش نیومده برای همین استرس دارم رحمم رو گفت مشکلی نداره دعا کنی ... عزیزم نگران نباشمنم تنبلی تخمدان دارمهی دارم کنترل میکنم دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد
radine مدیر استارتر عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 727 عزیزم نگران نباش منم تنبلی تخمدان دارم هی دارم کنترل میکنم با کنترل پریود میشید؟اگه کنترل بشه که خیلی خوبهمجردید؟انشالله تنتون سالم باشه
غزل۲۳شمس عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 5372 با کنترل پریود میشید؟ اگه کنترل بشه که خیلی خوبه مجردید؟ انشالله تنتون سالم باشه بله.مجردممرسی عزیزم دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد