2777
2789

سلام امروز آزمایشم مثبت شد ولی واسه عدد بتا گفتن باید شنبه بیای 

میخوام بدونم علائمش برای شما چجوری بود؟؟؟ 

زیر دلم مثل پریودی درد میگیره ولی وقتی میرم دستشویی مییام خیلی بهتر میشم (یبوست شدید  و نفخ خیلی زیادی دارم) 

در روز هم چند بار درد دارم ولی با فاصله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین علامتش لکه بینی بود من فک کردم پری شدم گرمی خوردم شد خونریزی با اینکه کلی خون از دست دادم باز بتام بالا رفت ولی کم، درد زیر دل داشتم مثل پری که میگرفت ول میکرد مثل روز اول پری که با فعالیت بییشتر میشد، شایعترین علامتش اول لکه و خونریزیه دوم بتا کم و عجیب بالا میره، من ۱۱۴ بود یه هفته بعد شد ۶۱۴ بعدش شد ۴۰۰ بعد ۴۹۰۰ من بهم امپول زدن دیروز شده بود ۴۷۰۰، تنها درد ملاک نیست گلم انقد زود به خودت استرس نده

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
منم زیر دلم تیر میکشه می‌کشید و درد میکرد گفتن احتمالا خارج از رحمه اما نبود نگران نباش 

اگه بدونی از دیشب چی کشیدم 

شام کوکو سیب زمینی خوردم بعدش هندوانه 

ساعت 2:30منو از خواب بیدار کرد احساس می‌کردم مسموم شدم اونم از نوع شدید 

حالت تهوع گرفتم و زیر دلم پیچ می‌خورد گفتم اگرم حامله بودم افتاد از دستشویی اومدم بیرون همین ک سوار ماشین شدم برم بیمارستان دردم تموم شد 

فردا میرم پیش دکترم خدا کنه فقط نگه خارج از رحمی

اولین علامتش لکه بینی بود من فک کردم پری شدم گرمی خوردم شد خونریزی با اینکه کلی خون از دست دادم باز ...

ن من فقط در 24 ساعت شبانه روز چند بار زیر دلم مثل پریودی میشه در حد 5 دقیقه بعد دوباره خوب میشم 

خیلی میترسم خارج از رحمی باشه 😔

اگه بدونی از دیشب چی کشیدم  شام کوکو سیب زمینی خوردم بعدش هندوانه  ساعت 2:30منو از خواب ...

آخی الهی احتمالا مال نفخه چیزی نیست ولی حتما برو تا خیالت راحت شه ولی پیش یه دکتر خوب برو من سر بارداری اولم از اول بارداریم درد داشتیم پیش سه تا دکتر نرفتم هیچ کدوم نفهمیدن مشکل چیه آخرم نینیم تو شکمم مرد 

اگه بدونی از دیشب چی کشیدم  شام کوکو سیب زمینی خوردم بعدش هندوانه  ساعت 2:30منو از خواب ...

شما چ علایمی داری ک فکر میکنی خارج رحمی هست؟باید سونو بدی ک مشخص بشه ساک بارداری در رحم تشکیل شده یا نه 

ن من فقط در 24 ساعت شبانه روز چند بار زیر دلم مثل پریودی میشه در حد 5 دقیقه بعد دوباره خوب میشم  ...

من با دکترم حرف زدم گفت درد رحم بخاطر بزرگ شدن رحمه منم رحمم بزرگ شده بود دردش بخاطر این بود شرایط من فرق داشتم عزیزم من طوری بود که پنج قدم نمیتونستم راه برم شدید درد میگرفت درد یکطرفه هم داشتم و خونریزی زیاد شما الکی داری به خودت استرس میدی فکر منفی نکن شکر خدا لکه و اینام که نداری چرا فکرت سمت خارج رحمی رفته نمیدونم

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
آخی الهی احتمالا مال نفخه چیزی نیست ولی حتما برو تا خیالت راحت شه ولی پیش یه دکتر خوب برو من سر بارد ...

خدا رو شکر یه دکتر خیلی خوب و دلسوز دارم داخل مطبش هم سونو واژینال داره 

این همه دکتر رفتم باردار نشدم ولی این ماه رفتم پیشش و خدا رو شکر نتیجه گرفتم 

فقط ترسم بخاطر همین دردایی ک مثل پریودی میاد و میره همین 

شما چ علایمی داری ک فکر میکنی خارج رحمی هست؟باید سونو بدی ک مشخص بشه ساک بارداری در رحم تشکیل شده یا ...

علائمم فقط کمر درده ک هی داره روز به روز بهتر میشه و بقیه علائم بارداری رو دارم 

فقط بخاطر همین دردای پریودی ک هی میاد و میره خیییلی نگرانم 

استرسم اونقدر زیاده ک صبح به گریه کردن افتادم 

من با دکترم حرف زدم گفت درد رحم بخاطر بزرگ شدن رحمه منم رحمم بزرگ شده بود دردش بخاطر این بود شرایط م ...

همش بهم میگن دردای زیر شکمی ک داری برای اینه ک داری یا سقط میکنی یا خارج رحمیه 

اینقدر صبح بهم استرس وارد شد نتونستم اعصابمو کنترل کنم شروع کردم به گریه کردن 

تا فردا بخوام برم پیش دکترم صد دفعه مردم و زنده شدم 

سپردم به خدا کاری از دستم بر نمییاد 😔