2777
2789
عنوان

افغانستان💔🥺🥀

356 بازدید | 12 پست

امروز یکی از فیلماشونو دیدم ک حین فرار به هواپیما اویزون شده بودن بین راه افتادن 

واقعا قلبم به درد اومد

افغان های عزیز ما مردم ایران پشتتونیم و ازتون حمایت میکنیم

خدابهتون صبر بده😭😭😭😭😭😭😭

اره منم دیدمش 

جالبه کلا کرونا از یادشون رفته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم خیلی واسشون ناراحتم، ولی واقع بین باشیم ما اوضاعمون خیلی ازشون بدتره ها

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

خیلی در عجبم چرا هیچکس دلش واسه مردم عراق نسوخت!!!داعش خ از طالبان وحشتناک تر بود!

الان چی شده مهناز افشار تند تند استوری میزاره واسه افغانستان؟؟؟؟

کافی بود ایران مداخله کنه الان استوری میزاشتن ن کابل ن افغان جانم فدای ایران!!!!

خدا خودش همه رو حفظ کنه

اما سیاست خیلییی کثیفه!

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....