2777
2789
عنوان

چقدر دلم برا هیئت و عذاداری تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست
😢نرو بخاطر خودت خیلی بد شده  همسایه ما رفت عروسی از همونجا همشون گرفتن دختر بزرگشم الان تو کم ...

آخه خیلی دلتنگم تا الان نرفتم فکر نکنم که برم

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خادم هیئت بشم باز آب خنک بدم دست مردم چای ریز هیئت بشم بلند بگم خانمااااا یه یاعلی بگید برید ...

دلم براچای امام حسین تنگ شده

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
وای گفتی همش میگن خانوما اجرتون با امام حسین یه کم برید بالاتر بقیه جا شن همه کیپ کنار هم مینشستیم ک ...

وای اره

خودم میگفتم😂

از این گردگیر سبزا داشتم

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

منم دلم خیلی تنگ شده واسه محرمای همیشگی و هییت رفتن 

امسال تو‌خونه خودم هر شب زیارت عاشورا میخونم و روضه مخصوص همون شب و گوش میدم خیالم راحته که حق الناسی به گردنم نمیمونه چون شاید ناقل باشم و با بیرون رفتنم چندین نفر و تو دردسر بندازم هر شب هم چایی دارچینی دم میکنم و به بچه هام میگم بیاین چایی امام حسین بخوریم شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی هرروز غذاهامو به نیت نذری کسی که اون روز به نام ایشونه درست میکنم مثلا شام امشبم نذر حضرت علی اکبر هست🖤

دیشب انقدر از دست اینایی که افراطی عزاداری میکنندحرص خوردم که مونده بودم به کحا زنگ بزنم شکایتشون و کنم ساعت ۱۲ شب اومده بودن تو خیابون از صداشون نمیتونستم بخوابم از طرفی نگران بودم بچه هام از خواب بپرن بترسن😐 

امسال با این اوضاع کرونا جدای ازینکه بیرون‌اومدنشون درست نیست خیلیا شاید مریض داشته باشن مخصوصا مریض کرونایی که به سختی تونستن بخوابن و اینطوری فقط اذیت میشن 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...