2777
2789
عنوان

مادرا...اگه یکی گهواره بچه‌تونو با پا بزنه و بشکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 42 پست

جیگرم میسوزه برا این روضه😭😭😭😭 برای این روضه باید مرد😭😭😭

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق محرم امسال بامحرم ۱۵۰۰سال قبل دراینه در۱۵۰۰سال قبل ۷۲نفرشهیدشدن محرم ۱۴۰۰ هرساعت ۷۲نفر تلخه برای کشورم ومردم بی گناهم   دعاکنید خدا کمکمون کنه به مقدساتی که معتقدیدرعایت کنید

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید

یا علی اصغر منو شفا بده نیت شیرخشک کردم به بچه های بهزیستی شیرخشک بدم

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
موهای تنم سیخ شد خدا چه صبری داره

شیطان وقتی چنین اتفاقی افتاد برای حضرت علی اصغر نعره زده و داد زده که چرا همچین کاری کرده همچین اشتباهی کرده 

....

شما به هر انسان آزاده ای که بگی ،مسلمون و‌مسیحی و کافر نداره بگی جنگ کردن اینجور با قصاوت شهید شدن اونقدر اوضاع رو درک نمیکنه اما وقتی میگی به یه بچه شش ماهه رحم نکردن از ته دل متاثر و ناراحت میشه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
شیطان وقتی چنین اتفاقی افتاد برای حضرت علی اصغر نعره زده و داد زده که چرا همچین کاری کرده همچین اشتب ...

دقیقا کاش ریشه ظلم خشک بشه از همون قدیم تا الان ظلم هس چه سودی داره این دنیا آدم به چیش دل خوش کنه