2777
2789
عنوان

مادرا...اگه یکی گهواره بچه‌تونو با پا بزنه و بشکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 42 پست
کسی مگه منکر ظلم هست؟

بله دیشب دوتا تاپیک و منحرف کردن و تعطیل شد...😞

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی منم دیشب دلم میخواست تو روضه باشم سیر گریه کنم  

فعلا تو خونه ما مجازی مراسم میگیریم مثلا همین الان روضه شش ماهه...

مجبوریم  دیگه.

باید رعایت کنیم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من هروقت بچمو شیر میدم،دعا میکنم خدا روزی هیچ بچه شیرخواری رو کم نکنه.روزی بچه ی منم کم نکنه. شب او ...

ای جانم 

خدا هم به شما هم کوچولوتون سلامتی بده 

ان‌شاالله زندگیتون پر برکت باشه

چقدر نیزه بلند است  نیفتی پسرم..... ای خدا....

😭😭😭😭😭😭

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

فعلا تو خونه ما مجازی مراسم میگیریم مثلا همین الان روضه شش ماهه... مجبوریم  دیگه. باید رعایت ...

خدا کنه تموم بشه این روزا زندگیمون عادی بشه 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
خدا کنه تموم بشه این روزا زندگیمون عادی بشه 

الهی آمین

بمیرم برای غمای دلت یا ابا عبدالله 😭

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

😭😭😭😭😭😭

شارلوت منو آتیش میزنه این سفارش....😭😭😭😭😭😭

بس کن رباب 

حرمله بیدار میشود 

سهمت دوباره 

خنده‌ی هرزان می‌شود...

دلم از شمر های زمان خودمون دلگیره .

خدایا چه جوری میخوای عدالت رو اجرا کنی ،سزای عملشون چیه .

خدایا یارای امام حسین ۷۲تن بی آب شهید شدن .

خدایا عزیزامون هر روز از بی هوای ،بی اکسیژنی دارن پرپر میشن .

خدایا فراموشمون کردی .

تو هر خیابون شهر پرچم عزا زدن .

بست نیست .

یا شیش ماهه حسین .

یا سه ساله حسین .

دستمون رو بگیرین .....

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
از این اتفاقا در طول تاریخ زیاد افتاده

پس به یاد همه‌شون 

به معصوم‌ترین و پاک‌ترینشون که مورد ظلم قرار گرفتن 

یعنی 

به امام حسین و طفل شش ماهه‌شون 

سلام و عرض ادب کنیم

السلام علیک یا ابا عبدالله 

دلم از شمر های زمان خودمون دلگیره . خدایا چه جوری میخوای عدالت رو اجرا کنی ،سزای عملشون چیه . ...

هیچ کس موافق با ظلم نیست جانم 

اما این کامنت شما باعث تعطیل شدن تاپیک میشه عزیزم💔

شارلوت منو آتیش میزنه این سفارش....😭😭😭😭😭😭

تافرصت‌است‌کودک‌خودرا‌بغـل‌بگیر
چیزی‌نمانده‌است‌که‌بی‌اصغرت‌کنند..
💔💔💔💔💔💔💔💔😭😭

تافرصت‌است‌کودک‌خودرا‌بغـل‌بگیر چیزی‌نمانده‌است‌که‌بی‌اصغرت‌کنند.. 💔💔💔💔💔💔💔💔😭😭

عزیز دل مادر...😭