2777
2789
عنوان

معاینه شدم دگتر گفت ۳ سانتی

479 بازدید | 44 پست

سلام مامانای گل

هفته ۳۸ و ۲ روز بارداری هستم

دیروز دکتر معاینه کرد و گفت ۳ سانتی

ماما همراه گرفتم بهم چنتا ورزش داد و چنتا خوراکی گفت اینا رو بخور ورزش داشته باش تا دردات که زیاد شد و فاصله هاش کم منو خبر کن و بیا بیمارستان 

شما هیچکدوم تجربه ای ندارین ؟

چیکار کردین که زودتر درداتون منظم شد

من از دیشب لکه بینی دارم  یه کمم کمردد و لگن‌درد

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ب مامات گفتی لکه بینیداری؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

من امروز ۳۸ هفته و ۶ روزم دیروز یه سانت باز شده بودم گفته شنبه بیا بستری😐😑

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

لکه بینی ات رو همون لحظه باید ب ماما خبر میدادی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
عزبزم انشالله بسلامتی زایمان میکنی ولی بهتر بود بیمارستان بودی الان ۳ سانت باز شده احتمالا زود بشه ...

حمام رفتن کِی

چرا مگه چکار میکنن

انگشت فرو میکنن واژن البته تا وقتی دهانه رحم باز نشده درد میکنه یه مقدار

بعد ک شروع میکنه باز شدن معاینه بشی هم درد ندارا