2777
2789
عنوان

اگه الان بی بی چک بزنم نشون میده ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 36 پست
قربونت عزیزم زنده باشی آره دومیه ،دخترم ۲۸ ماهشه

اخی عزیزم کار خوبی کردی زود اقدام کردی من خیلی پشیمونم که دیر اقدام کردم برای دومی دخترم خیلی حسادت میکنه میگم کاش زودتر میاوردم تا هم بازی هم میشدن الان موندم بین دوتاشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم کار خوبی کردی زود اقدام کردی من خیلی پشیمونم که دیر اقدام کردم برای دومی دخترم خیلی حسادت ...

آخه اوایل زندگیمون فاصله دادیم بچه آوردیم الان پشیمونم چرا زود نیاوردم به خاطره همون میخوام الان‌جبران کنم😂اگه خدا صلاح بدونه ۳ سال فاصلشون میشه وگرنه بیشتر میشه هر کدوم یه سختیهایی داره بچه های این دوره زمونه فازشون معلوم نیست چیه 

آخه اوایل زندگیمون فاصله دادیم بچه آوردیم الان پشیمونم چرا زود نیاوردم به خاطره همون میخوام الان‌جبر ...

اره واقعا بچه های این دوره سخته بزرگ کردنشون ان شاالله همین ماه نتیجه بگیری زیاد نشه فاصلشون،راستی ی چیزی رحمتو گرم کن با روغن سیاه دانه و خودتو همسرت صبا ناشتا دوسین بخورین خیلی کمک میکنه به بارداری و ی چیز دیگه که تو رابطه مدل سجده ای خوبه سر پسرم اینارو رعایت کردم نتیجه دیدم البته ببخشید اینجوری واضح گفتم 🙈🙈🙈🙈🙈

میبینی همیشه کارها برعکس میشه وقتی میخوای به زور میشه من خودم ماه قبل یه باراقدام کردم نگرفت این ماه ...

من طبیعی جلوگری داشتم حالا دو دلم نمیدونم باردارم یا نع . اگه نع پ چرا پریود نمیشم اگه باردارم پ چرا صبی بی بی چکم منفی شد 😞😞😞

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
اره واقعا بچه های این دوره سخته بزرگ کردنشون ان شاالله همین ماه نتیجه بگیری زیاد نشه فاصلشون،راستی ی ...

اشکال نداره ممنون که گفتی آره میدونم اینارو خیلی چیزها هست بی تاثیر نیست ولی باز اونم دست خداس