امزوز ۶ روزه از پریودم گذشته اگه الان بی بی بزنم نشون میده . و اینکه ساعت ۷ صب یبار رفتم دسشویی اگه با ادرار دوم بی بی بزنم اشکال نداره درست جواب میده ؟؟؟
خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
اخی عزیزم کار خوبی کردی زود اقدام کردی من خیلی پشیمونم که دیر اقدام کردم برای دومی دخترم خیلی حسادت میکنه میگم کاش زودتر میاوردم تا هم بازی هم میشدن الان موندم بین دوتاشون
اخی عزیزم کار خوبی کردی زود اقدام کردی من خیلی پشیمونم که دیر اقدام کردم برای دومی دخترم خیلی حسادت ...
آخه اوایل زندگیمون فاصله دادیم بچه آوردیم الان پشیمونم چرا زود نیاوردم به خاطره همون میخوام الانجبران کنم😂اگه خدا صلاح بدونه ۳ سال فاصلشون میشه وگرنه بیشتر میشه هر کدوم یه سختیهایی داره بچه های این دوره زمونه فازشون معلوم نیست چیه
اره واقعا بچه های این دوره سخته بزرگ کردنشون ان شاالله همین ماه نتیجه بگیری زیاد نشه فاصلشون،راستی ی چیزی رحمتو گرم کن با روغن سیاه دانه و خودتو همسرت صبا ناشتا دوسین بخورین خیلی کمک میکنه به بارداری و ی چیز دیگه که تو رابطه مدل سجده ای خوبه سر پسرم اینارو رعایت کردم نتیجه دیدم البته ببخشید اینجوری واضح گفتم 🙈🙈🙈🙈🙈