2777
2789
عنوان

اگه الان بی بی چک بزنم نشون میده ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 36 پست
دخترم ۲۸ ماهشه درست و حسابی جرات نمیکنم برای دومی

من طبیعی جلوگیری داشتم حالا نمیدونم چرا نشدم

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم ۷ ماهشه دوماهه باردارم😐

واقعاا بسلامتی این یکی چیه ؟ خودتون خواستین ؟ یا ناخواسته بود؟

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
فاصله دختر و پسرت خوبه جنستم جور بود ولی دیگه اینم خواست خدا بوده 

اره فاصلشون خوبه ،بعد دخترم ۵ سال جلوگیری طبیعی داشتم برای پسرمم یک سال اقدام داشتم واقعا خدا خواسته بود این یکی ان شاالله که خیره

اره فاصلشون خوبه ،بعد دخترم ۵ سال جلوگیری طبیعی داشتم برای پسرمم یک سال اقدام داشتم واقعا خدا خواسته ...

میبینی همیشه کارها برعکس میشه وقتی میخوای به زور میشه من خودم ماه قبل یه باراقدام کردم نگرفت این ماهم دو روز ولی باز فکر نکنم بگیره

میبینی همیشه کارها برعکس میشه وقتی میخوای به زور میشه من خودم ماه قبل یه باراقدام کردم نگرفت این ماه ...

دیقیقا،هرچه دلم خواست نه ان میشود هرچه خدا خواست همان میشود

ان شاالله این ماه شمام دامنت سبز میشه عزیزم فقط باید بیخیال باشی هرچقد فکر کنی استرس میگیری همین باعث تاخیر میشه عزیزم