2777
2789
عنوان

بچم سرماخورده

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 24 پست
اگر بتونی بخورش بدی عالیه سوپ مرغ گرم ومقوی درست کن  قرقره آب نمک هم یادش بده اگر بتونه  ...

اره خداروشکر فعلاتب نکرده و از دیشب تا حالا بخاطر استرسی که دارم برایزتبش هنوز نخوابیدم

کرونا اینقد زیاد شده که میترسم اگر نداشته باشه بگیره 😑

کاش الان ببریش خلوته روز شلوغ میشه ،پسر منم دو سال و چهار ماهشه چند شب پیش قرص خورد ۳ شب بود زنگ زدیم اورژانس گفت باید دکتر معاینه ش کنه بردیمش  خدا رو شکر خلوت بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش الان ببریش خلوته روز شلوغ میشه ،پسر منم دو سال و چهار ماهشه چند شب پیش قرص خورد ۳ شب بود زنگ زدی ...

همین الان شوهرم داره لباس میپوشه که بره  سر کار .اگر حالش بد شد ساعتی بگیره 😑😑😑😑

نمیدونم عزیزم هر جور خودت میدونی اما تو اینستا نوشته بود چیزی ب اسم سرماخوردگی نیس هر ک گرفته کروناع ...

اینستا برا خودش گفته پس قبلان ادم سالی چند بار سر ما میخورد اونم کرونا بوده ؟

دکتر گفت سرما خورده؟؟

اره گفته سرما خورده .اما بعداز ۵ روز بهتر شده اما هنوزخس خس سینش قطع نشده و ابریزش هم که کمتر شده اما قطع نسده .دیگه خسته شدم .دوبار دکتر بردم اما میگن تا یک‌هفته صبر کن .اگر بهتر نشد حالا یکاری میکنیم