2777
2789

والا من از فوق تخصص سوال کردم گفت قد بچه بعدا مشخص میشه که چقدره الان زیاد حساس نباش

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه دوره شربت زینک پلاس بهش بده واقعا من خودم نتیجش رو دیدم، بعدم قد 80 که خوبه واسه الانش

از کی مبشه شربت زینک داد؟ الان زود نیست؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
عزیزم یه دوره شربت زینک پلاس بهش بده واقعا من خودم نتیجش رو دیدم، بعدم قد 80 که خوبه واسه الانش

چند سانت زیاد شد؟و چند وقت بهش دادین؟نه الان از بچه های دور وبر که تقریبا هم سن ان کوتاهتره .

عزیزم زیاد مقایسه نکن بچه ها متفاوت هستن من خودم سوم دبیرستان یهو قدم اندازه چنار شد😄😄

مرسی عزیزم.منم امیدورام یهو قد بکشه. سعی میکنم بی خیال باشم 

دقیق نمیدونم منکه از 18 ماهگی دادم، کلا قوی تر شده بچم

الهی عزیزم