2777
2789
عنوان

قرصصصص🥺

179 بازدید | 33 پست

دوستان قرص سیتریزین خواب آوره؟؟؟؟و چ قدر؟ کسی میدوته عوارضشو بگ لطفاااا مرسی🥺🙏🏻

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خواب آوره 

مرسی عزیزم

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

بله عزیزم خواب اوره

ولسه چی میخوای

اگه واسه حساسیت فصلی میخوای

نئوتادین مصرف کن خواب آور نیس

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
کلا آنتی هیستامین ها کمی خواب آور هستن ولی نه اونجوری که مثل قرص های خواب دو روز گیج باشی

ارههه عزیزم من دیشب دوتا خوردم یها گیج شدم و خواب خواب تا ظهر گیج بودم

بله عزیزم خواب اوره ولسه چی میخوای اگه واسه حساسیت فصلی میخوای نئوتادین مصرف کن خواب آور نیس

مرسی گلممم راستش بگم خواب اور باشه بیشتر دوس دارم هم برا حساسیت پشت پلکم میسوزه هم خواب اوریش میخوام بلکه بخوابم😭😭😭و اینک اصا دیشب امتحان کردم دوتا خوردم گیح خواب شدم امشبم خوردم هنو اثر نکزده مث دیشب

چرا اثر نداره پس واس من هم این هم کلوناز پام دیاز پام

واسه من گاهی اثز داره گاهی ن کاش اثر کنه بخوابم فقط 😭😭

دو تا خوردی بخاطر همین گیج. شدی معمولا با یدونه جواب میده اگر حساسیتی باشه

مرسی عزیزم هدفممم بود بخوابم اخه

نمیدونم شاید همیشه مصرف کردین بدنتون عادت کرده به دوز دارو

ن اصن نکردم فقط کلونار پام کردم کم اونم جواب نداد 

شبا خوابم نمی‌بره روزا اذیتم میکنه اصن حال حوصله ندارن سر درد باید بخوابم حتما😐

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
مرسی گلممم راستش بگم خواب اور باشه بیشتر دوس دارم هم برا حساسیت پشت پلکم میسوزه هم خواب اوریش میخوام ...

فقط یکی بخور ب بدنت آسیب نزن عزیزم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
واسه من گاهی اثز داره گاهی ن کاش اثر کنه بخوابم فقط 😭😭

واس من کاش همون گاهی ام اثر کن راضی ام

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...