یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
شوهرمازمن دوره ۱ساله رفکه خارجتو این مدت ۱بار اومد ایران ۱ماه موتد که اینمبخاطر نوزادر ابط ...
عزیزم چرا رفته خارج برای کار؟!شما چرا نمیرین پیشش پس؟!
یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘
شوهرمازمن دوره ۱ساله رفکه خارجتو این مدت ۱بار اومد ایران ۱ماه موتد که اینمبخاطر نوزادر ابط ...
کجا رفته ؟
اگه امکانش هست همراهش برو نزار نبودنتون عادی بشه
بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،