2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوکه😢

510 بازدید | 26 پست

سلام .دوستای گلم ما هشت ساله ازدواج کردیم و من پنج ماهه باردارم.شوهرم بداخلاقو بددهن بود از اول. عرقم میخورد. اما معتاد و هیظ اینا نبود.یعنی من ندیدم.الان یه سال و نیم هست  هر روز یکی دو ساعت میره بیرون.خونه مادرش و دوستاش و اینا نمیره. مطمىنم. نمیدونم کجا میره.به نظرم با یه زن ارتباط داره.اما ماشین ندارم که دنبالش کنم و سر در بیارم. گوشیشم همیشه قفل داره. و اصلا اجازه نمیده بهش دست بزنم.جدیدا وقتی میرم تو حیاط یه ساعتی بشینم ،برمیگردم بالا، از خونه بوی عجیبی میاد.شبیه بوی سیگار ولی تند تر. روشم اسپری خوشبو کننده میزنه ولی من قشنگ متوجه میشم.چند بارم کبریت گذاشتم دم دست ولی غیب شده.چون دوربین مدار بسته داریم میبینه من تو حیاطم یا دارم میام بالا.نمیتونم مچشو اونجوری بگیرم.گوشیشم از این رمز نقطه ایا داره و سخته و نمیتونم سر از کارش دربیارم.به نظرتپن چیکار کنم.حسم بهم میگه یه چیزی هست .خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این وضعیت چرا بچه دار شدی؟

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

چقد جالبه که خانمها، عرق خوری شوهرشون حتا به مدت ۸سال اذیتشون نمیکنه، حامله شدن از یک عرق خور اذیتشون نمیکنه

ولی اگه با یه زن دیگه باشه نگران میشن، واقعا برام غیرقابل درکین😶😶😶😶

!WTF : Wow That's Fantastic