2777
2789
عنوان

مدل مو چتری

183 بازدید | 11 پست

خیلییی وقته دلم میخواد چتری بزنم مو هامو فکر میکنم بهم میاد چون تا حالا نزدم بعد مامانم هی میگه نه بهت نمیاد ونزن و فلان موهام بلنده بعد به خاطر کرونا هم نمیزاره آرایشگاه برم من الان دلم میخواد هم یه کم موهامو کوتاه کنم هم اینکه چتری بزنم بعد این چند روزه با آب یکم مو هامو درست میکنم میریزم جلو چشم مامانم میگه چتری زدی؟ 😲بعد میگم نه خودم میترسم نمیزنم بعد میگم چطور این مدل مو بهم میاد 😂😂بعدم میگن چتری به کسایی که پیشونی بلند دارن میاد راسته؟ برا من خیلی بلند نیست ولی دلم میخواد یه بار بزنم ببینم چطور میشه یه عالمه فیلم آموزشی هم از اینترنت دیدم که چطوری بزنم به نظرتون خودم دست به کار بشم یا نه؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دماغت بزرگه چتری نزن برای چتری دماغ باید کوچولو باشه

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
به هر حال باید امتحان کنی نمیشه همینطوری نظر داد فقط حواست باشه موهاتو خراب نکنی

آره خودم میخوام امتحان کنم اولش زیاد نمیزنم کم کم باید بزنم بعد ببینم چی میشه 

خوشگله😍  خودت زدی؟

اره ،،،خوشگل میشی ولی همش باید بهش برسی 

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز