2777
2789
عنوان

خواهر بزرگترم همیشه بم گیر میده

394 بازدید | 23 پست

خواهرم همیشه بهم گیر میده زندگیمو واسم عذاب کرده

ی خواستگاری داشتم که قصدش جدی بوده ولی باید صبر کنم درسش تموم شه خانواده ها در جریانن ولی نمیدونن باهاش حرف میزنم خواهرم این موضوع رو فهمید و گف اگ قطع ارتباط نکنی گوشیتو میگیرم  و ب مامان و بابا میگم ...نمیدونم چیکار کنم میشه بهم بگید؟

تو نهایت عشقی و من چه خوشبختم که تو سهم قلب منی... •عرفانم♥️•

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برا خواهرم همین بودم ولی متأسفانه به حرفام گوش نکرد الان عاقبتشو میبینه ولی دم نمیزنه چون میدون همه اینا رو براش پیش بینی کرده بودم

خدا نکنه کسی خوب بودنت رو به حساب خر بودنت بزاره....🤦🤦🤦
یا خودت برو به خوانوادت بگو یا ازش یه آتویی پیدا کن 

آتو دارم ازش آتو های بدجور ولی میترسم بگم ب کسی و اگه اونم لج کنه و این موضوع و بگه برام بد میشه:(((

باهاش حرف بزن بگو توباید رفیقم باشی من جزتو دردودلمو به کی بگم ؟کمکم رام میشه 

ب حرف گوش نمی‌ده 

هرکار گ میکنم توش یه گیری میاره

آتو دارم ازش آتو های بدجور ولی میترسم بگم ب کسی و اگه اونم لج کنه و این موضوع و بگه برام بد میشه:(((

نگو با اونا تهدیدش کن 

یا خودت برو رو راست به مادرت بگو اگه سنت بالای 20 باشه بهت گیر نمیدن 

🫱🏽‍🫲🏻be yourself
ببین واسه خودت میگه .. میخواد وابسته نشی و یوقتایی جریان عوض شه و تو ضربه بخوری .. ولی خب شاید بلد ...

وقتی ب مامانم زنگ زده و در جریان گذاشته و گفته تا تموم شدن درسم میاد خاستگاریع رسمی آخه چرا بهم ضربه بزنه

نگو با اونا تهدیدش کن  یا خودت برو رو راست به مادرت بگو اگه سنت بالای 20 باشه بهت گیر نمیدن&nb ...

سنم ۱۸ هست دارم میرم‌تو ۱۹ سال

کاریت ندارن خواهرت متأهله؟  شاید چون ازدواج نکرده نمیخواد بزاره تو زودتر ازدواج کنی

نه خواهرم مجرده و تازگیا با دوس پسرش که حتا خواستگاری هم نکرده بود بهم زد ولی باز باهم برگشتن

براش توضیح بده که تو هم تو زندگی به حریم شخصی احتیاج داری

اصلا حرف حالیش نمیشه یجور شده تو یه جا باهاش نمیرم میترسم باز غر غراشو شروع کنه زندگی واسم عذاب شده