2777
2789

سلام بچه ها خوبین

هرکی تو اقوام یا دوستاش بلاگر و ع اینایی ک فعالیت دارن میشناسه بیاد یکم ازونا بهمون بگه ببینیم واقعیت زندگیشون چقد با کلیپاشون بهم میخوره 

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا که سپیده بزمی پور با پول بلاگری رفته بلژیک خستگی در کنه😒

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

آقا من خودم پیج روزمرگی دارم از درس خوندنام ولی خب فالو زیاد ندارم...

ی خط کتاب میخونم استوری میکنم بریم درس بخونیم پر قدرت🤝

ولی خب فقط همونم میخونم🤝

ب معنای واقعی کلمه صفر درصد تشابه

أحب نفسي في أي إصدار

من به شخصه اصلا دوس ندارم هر کسی خونه زندگی خانوادمو ببینه

هر چی درموردش میخواد بگه حالا با هر زبونی و فهمی

ولی خب همونطوری که زندگی من و شما از بیرون فرق داره با داخلش زندگی اونام داره

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  

اشناهام که نیستن 

ولی اکثرا دو رو دروغگو... 

ادعای زیاد دارن و چرت و پرت زیاد میگن درمورد همه چیزم اظهار نظر میکنن 

اینارو ی عده گنده کردن یطوری قربون صدقه شون میرن🤢🤢

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️