2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که پارسال قبول شدم نرفتم چون واقعا هزینش بالا بود 

جدی ؟؟؟ شهریش چه قد بود؟؟ کجا قبول شدین ؟؟ خوابگاه داره ؟؟ و این که اگه نرین محروم که نمیشین ؟؟ ممنونم ازتون ❤❤🥰🥰

خوبه ارزششو داره .االبته اگه میخواد زودتر ب درامد برسه باید دندونو انتخاب کنه چون پزشکی نیاز  ب ...

ممنونم ❤آخه تو سایتای مختلف یه چیزایی درباره دانشگاه آزاد می‌نويسن آدم دهنش باز میمونه 

به عنوان عقیده شخصی من نمی پسندم 

از محیطی که هر ثانیه باید پول خرج کنم و سالها دستم جلو والدین غیر حمایتگر و منت گذار دراز باشه بدم میاد . هر سری هم که قبول شدم حتی رزرو نکردم 

ولی کسی با شرایط متفاوت شاید بپسنده . من از جو و محیطش هم خیلی بدم میومد ولی دانشجوهای موفقی تو  کل دنیا  داره

جدی ؟؟؟ شهریش چه قد بود؟؟ کجا قبول شدین ؟؟ خوابگاه داره ؟؟ و این که اگه نرین محروم که نمیشین ؟؟ ممنو ...

ببین انتخاب رشته نکردم چون میدونستم نمیرم برا همینم پرسیدم گفتن دزفول قبولی بعدش ترمی 15 ملیونه اول ترمم 40 ملیون میخواستن خوابگاه رو اطلاعی ندارم 

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ زاده USM😍
پزشکی همه دانشگاه ها خوبه فارغ از دانشگاه  دانشگاه ازاد هم فک نکنین چون اسمش ازاده رتبه بدتری ...

آره قبولیش سخته منم اصن معلوم نیست قبول شم رتبم لب مرزه واسه پزشکی ولی تو سایتای مختلف میگن آزاد بری یا نه هیییچ فرقی نمی کنه !!

به عنوان عقیده شخصی من نمی پسندم  از محیطی که هر ثانیه باید پول خرج کنم و سالها دستم جلو والدی ...

عه جدی؟؟ خیلی ممنون من فقط پزشکی و دارو زدم برای رشته های دیگه نمی خوام برم ممنونم