2777
2789

من واقعا قبولش دارم 

چون اکثر آدمای پولداری ک اطرافم دیدم آرامش ندارن 

_یکیش شوهرش پولداره و همش به زنش خیانت میکنه چون پشتش به پولاش گرمه، زنه ام بخاطر اینکه اون همه ثروت و از دست نده داره باهاش زندگی میکنی اما با قرص اعصاب 

_یکیش فقط داره پول جمع میکنه و فخر فروشی میکنه و میخواد از همه جلو بزنه 

_اکثرشونم مغرور شدن و دل میشکونن، همشم به فکر خوشگذرونین و خدا تو زندگیشون وجود نداره 

دنیا دارن اما آخرت ندارن (زندگی بدون خدا یعنی جهنم) 

_همه تو قدرت و پول دورشو میگیرن وقتی ورشکست میشن خیلی تنها میشن.کسی ک اونارو برای خودشون بخواد نیست و از درون تنهان 

(اونی ثروتمنده ک هم سخاوتمند و خیره، هم متواضع و خداشناسه، هم دلش خوشه) 

.................................... 

همیشه از خدا دلخوشی بخوایین 

*دلخوشی یعنی خدا تو زندگیت حضور داشته باشه 

*دلخوشی یعنی دورت از آدمای خوب وواقعی و سرخوش پر باشه 

*دلخوشی یعنی به دیگران کمک کنی 

*دلخوشی یعنی هر نعمتی خدا بهت داد ازش استفاده کنی و شکرشو به جا بیاری 

*دلخوشی یعنی روزی حلال 

*دلخوشی یعنی تفریح و سفر با آدمای خوش سفر و خونگرم و باشخصیت 

*دلخوشی یعنی خندیدن از ته دل کنار عزیزانت 

از خدا برای همتون از این دلخوشی ها میخوام 🤲

قبول ندارم

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
قبول ندارم

منم

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بنظرم بستگی به جنبه فرد داره 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

اکثرشونم مغرور شدن و دل میشکونن، همشم به فکر خوشگذرونین و خدا تو زندگیشون وجود نداره 

چراااااا خودتون تو جای قضاوت میبینین؟؟؟؟ تو خدایی؟؟

این خیلییییییی ادعای بزرگیه هااااااا حواست باشه چی میگی

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

ولی خوب پول و شهرت عامل بدبختیم نیست و یکی از عوامل موثر درخوشبخیه و‌نبودش عامل اصلی بدبختی!!!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️