هرروز چهار لیوان ؟من فقط یک لیوان میخورم میگم قرص کلسیم رو از دکترت نپرسیدی خوردن یا نخوردنش ضرری ند ...
دکترم سر بچه اولم بهم کلسیم داد. ولی این دکتره گفت من کلسیم نمیدم. ویتامین دی ۳ هزار داده..... .... روزی ۱۰۰۰میلی گرم کلسیم احتیاج دنت هست....۴ لیوان شیر میشه۱۰۰۰میلی گرم. یادو لیوان ماست مثلا دولیوان شیر هرلیوان شیر فقط ۳۰۰میل کلسیم داره
من ۳ ماه اولم کلسیم و ویتامین دی با فولیک اسید فعلا
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
اره عزیزم مال من قرص جوشان چون سه ماه اولم ویار شدید دارم دکتر داد مارکشم sunlife ایرانیه
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
ازش پرسیدم گفت کلسیم رسوب میکنه توکلیه. در حالی ک من دست درد میگیرم کمردرد و اینکه همه باردارها میخو ...
روزی دوازده تا بادوم رو بنداز تو اب گرم دو ساعت بمونه پوست نازک دورش رو بگیر بعد قشششنگ بجو شیره اش کامل دربیاد بهترین کلسیم رو داره برای پوست و رشد جنین هم خیلی خوبه
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰