anaaaanita مدیر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3944 عنوان بچه ها ی باردار خانما بیاید بگین چ قرص و مکمل خایی میخورید تو حاملگی؟ | مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 45 پست خانمایی ک ۳ماه آخرن بیشتر بیان 1400/05/24 | 13:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anaaaanita مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3944 منم از ماه سه مولتی پرناتال داده و دی هزار و یروز درمیون اهن و کلسیم میخورم من همه اینارو میخورم. اهن هرشب...کلسیم تازه خریدم نمیدونم بخورم یانه چون دکتر گفت نخور
suodi عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 44 مامانای باردار تهرانی اگه دوسدارین بارداریمونو باهم بگذرونیم و تبادل نطر داشته باشیم بیاین اینجا دور هم باشیم 🥰Follow this link to join my WhatsApp group: https://chat.whatsapp.com/I5ITVnYlSfXCtUoI5iWT1b
علی_عشقمه عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 2597 هروز واقعا نمیتونم..... کاش بذارم بعضی روز ها کلسیم قرصشو بخورم اره؟ چرانتونی اخه شیرنمیخوری بجاش ماست بخورماست نمیتونی دوغ بخور...چاره ای نیس اگه نمیتونی هرروزبخوری یه روزای قرص روبااب فراوون بخور تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
anaaaanita مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3944 روزی دوازده تا بادوم رو بنداز تو اب گرم دو ساعت بمونه پوست نازک دورش رو بگیر بعد قشششنگ بجو شیره اش ... چ باحال..... نمیشه نجوشونیم؟؟
شنیز عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 6499 هروز واقعا نمیتونم..... کاش بذارم بعضی روز ها کلسیم قرصشو بخورم اره؟واس بچه صررداره ینی؟؟ دکتر دارو نداده بهت
heliiii688 عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 15811 چ باحال..... نمیشه نجوشونیم؟؟ نجوشوون ک ی نصفه اب گرم بریز تو لیوان بذاردوساعت بمونه بعد بجو منظورم جویدن کااااامل همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
anaaaanita مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3944 نجوشوون ک ی نصفه اب گرم بریز تو لیوان بذاردوساعت بمونه بعد بجو منظورم جویدن کااااامل خو چه فرقی داره؟ که اب گرم نریزی روش؟ من هروز بادوممیخورم
شنیز عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 6499 چرانتونی اخه شیرنمیخوری بجاش ماست بخورماست نمیتونی دوغ بخور...چاره ای نیس اگه نمیتونی هرروزبخوری یه ... عزیزم لبنیات طبعش سرده هروز نمیشه مصرف کرد
heliiii688 عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 15811 خو چه فرقی داره؟ که اب گرم نریزی روش؟ من هروز بادوممیخورم بادوم خیس کرده ک پوستشو میگیری انزیمهای بیشتری ب بدن جذب میشه همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
شنیز عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 6499 همه چی داده جز کلسیم پس حتما لازم نبودهاخه بدن تا بدن فرق میکنه اکه نداده نخور پسبعدم قرص کلسیم خیلی بزرگه خوردنش عذاب میده ادمو من دکتر برام جوشان مینوشت
سارااییاترخنگت عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 4331 من داروهایی که بهداشت داده میخورم..آهن و مولتی ویتامینشو ..فقط کلسیم و ویتامین دی میگیریم..خداراشکر الان که آخر هفت ماهم کمبود ویتامین وکم خونی نداشتم دوهفته پیشم آزمایش دادم خدایا دوستت دارم
سارااییاترخنگت عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 4331 کسایی که لبنیات کافی میخورن کلسیم نمیدن ..من چون لبنیات به معدم نمیسازه دکترم برام کلسیم نوشته خدایا دوستت دارم
بهااااااااااااار عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 8126 لعنتی خیلی خوشمزس من کلا عاشق جوشان هستم😅 اره خیلییی نگو دلم میخوااااااد 😋😋😋😂
علی_عشقمه عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 2597 عزیزم لبنیات طبعش سرده هروز نمیشه مصرف کرد اره درست میگی امامیشه بعدش یا قاشق عسل یایه دونه خرماخوردکه سردیش اذیت نکنه تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇