2777
2789
عنوان

کرونا

83 بازدید | 7 پست

بچه ها سلام من خواهرم از شروع علائمش تا امروز ۳۲ روز گذشته و دلتا گرفته بود.الان میتونم برم ببینمش؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

وااای نه نرو دلتا خیلی مرموزه من بعد از ۲۸ روز دوباره علائمم برگشته

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وااای نه نرو دلتا خیلی مرموزه من بعد از ۲۸ روز دوباره علائمم برگشته

ممکنه بعد ۳۰ روز بگیریم؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
خب پس ریسک نکن.من خودمم درگیر دلتام.بیماریه خیلی بدیه.خیلی مواظب باشین

بله واقعا خب من چند روز باید صبر کنم برم؟ان شاالله بهتر باشین

ممکنه بعد ۳۰ روز بگیریم؟

اره بعید نیست میگم من امروز ۲۸ روز از بیماریم میگذره از صبح تب و لرز سرف و بدن درد دارم با دکترم تماس گرفتم  میگه احتمالا برگشته بیماریت

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞