2777
2789

من حدود یه ماه پیش از یه کانال تلگرامی مانتو گرفتم قیمتهاش خیلی خوب بود پول رو که ریختم فقط نوشت خدا برکت دیگه تموم شد نه پیغام هام رو جواب میده نه مانتویی دستم رسید بدتر اینکه هر شب تو کانالش حراج میزاره یه عده بیچاره مثل من براش پول میریزن چطوری میشه جلوی این کلاه برداری رو گرفت

اخه تو تلگرام و اینستاگرام چطوری اطمینان میکنین معلومه کلاهبرداریه...

Ask medical question and I will answer as much as I can*Posez une question médicale et je répondrai autant que je peux*Задайте медицинский вопрос, и я отвечу столько, сколько смогу*Haga una pregunta médica y responderé todo lo que pueda.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام بله متاسفانه خواهرمم از ی کانال اسباب بازی که به قیمت عمده میداد و واقعا قیمتش باورنکردنی بود ، خرید کرد ولی کلاهبرداری بود و به محض واریز کردن ، بلاک کردن...اتفاقا داخل کانالش کلی کانال لباس فروشی و ساعت و کیف و کفش و لوازم خانگی هم بود که همشون ادمینش یکی بود....

رضایت مشتری و کد رهگیری و اینا نمیذاشت؟؟

نه متاسفانه من که ۷۰ تومن دادم خیلی پول نبود ولی از صبح تا شب چقدر پول به حسابش میره هر شب هم تو کانالش مینویسه نگران نباشبد پیغام هاتون رو نمیخونم سرم شلوغه تا آخر هفته کاراتون دستتونه😕

نه متاسفانه من که ۷۰ تومن دادم خیلی پول نبود ولی از صبح تا شب چقدر پول به حسابش میره هر شب هم تو کان ...

میخوام بدونم پلیس فتا کاری نمیتونه بکنه اینها مفت مفت پول نخورن

سلام عزیزم

میدونم کدوم کانال رو میگی

همونی ک حدود ۲۳ هزار تا عضو داره

کنار اسم کانال هم دوتا ایموجی شکلات گذاشتن

من یبار ازشون خرید کردم 

هی امروز فردا میکردن

۴۵ روز گذشت نیاوردن

عصبی شدم گفتم پولمو بریز 

واسم ریختش

همیشه هم جواب میداد و هیچ وقت نشده بود جواب نده 

و اینکه دوباره خواستم سفارش بدم برای مانتو پاییزه

که ای کاش نمیدادم 

بعد الان یه دو هفته ست که جواب نمیدن

حدس میزنم که سرشون شلوغه و واقعا نمیدونن چ جوابی به مشتری بدن واسه همین جواب نمیدن

حتی با ی خط دیگه بهشون پیام دادم توی تلگرام ولی جواب ندادن 

یا شاید هم مریض شدم

نمیدونم با این اوصاف فکر نکنم دزدی باشه ... 

نه متاسفانه من که ۷۰ تومن دادم خیلی پول نبود ولی از صبح تا شب چقدر پول به حسابش میره هر شب هم تو کان ...

پول منم خوردن عوضیا:| 

سه ماهه سفارش دادم نه جواب میده نه میفرسته.

شما چیکار کردی؟