2777
2789
عنوان

خونریزی کم بعد سقط

2107 بازدید | 5 پست

سلام،

من چهارده هفته کامل باردار بودم که برا نی نیم اتفاقی افتاد و توی شکمم از دنیا رفت😔

دو روز پیش خود جنین کامل دفع شد،اما همراهش لخته بزرگی ندیدم،

و هم قبل دفع،خونریزیم در حد لکه بینی خیلیی کم بود و 

بعدش هم خونریزیم هنوز کمه،فقط سرویس که میرم لخته های کوچیک دفع میشه،

این نشون دهنده وجود بقایاست؟؟

دکتر سه تا امپول داد همراه با آنتی بیوتیک،

گفت فعلا لازم نیست بری سونو،آمپولاتو بزن و راه برو و هر روز دوش بگیر که اگر چیزی مونده دفع بشه...

اما من همش ضعف و بی حالی دارم،توی خونه نمیتونم راه برم،و یکسره خوابم میاد...

شما راه حلی سراغ دارین؟

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  

بیرون میتونم برم پیاده روی اما توی خونه همش شل و ولم...

پیاده روی در حد بیست دقیقه نیم ساعت مشکل داره؟چون هنوز ضعف دارم...

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم هفته ۱۶ رشدش متوقف شده بود برای شما هم اینطور بود؟؟

سلام،نه...

یهو همین جوری کیسه آبم پاره شد😔
😔

البته از اول بارداری لکه بینی داشتم...

شاید جفت هنوز دفع نشده برا من دو روز بعد جفت اومد

اره متاسفانه جفتم دفع نشده...

فعلا دارم دعا و تلاش میکنم که دفع بشه و به کورتاژ نرسه...