2777
2789
عنوان

چجوری بگم عکسای سرلختمو پاک کنن

235 بازدید | 14 پست

رفتم خونه دایی شوهرم دیدم کلی فیلم و عکس سرلخت از عروسی و بله برونمون ک دوسال پیش بود تو لبتاب دخترداییاشه.....این دوسالم قطع رابطه بودیم " !

الانم چون زن داییش فوت کرده آشتی کردن!

تو یه گروه واتساپ با دخترداییاشم بنظرتون لکس نوشته درس کنم هرکسی ازم عکس سرلخت داره پاک کنه؟ متنی چیزی پیشنهاد بدید

دوساله کاری باهاش نکردم پس الانم نمیکنن.

اگ من باشم بگی عکسم پاک کنید لج میکنم باهات😐

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوساله کاری باهاش نکردم پس الانم نمیکنن. اگ من باشم بگی عکسم پاک کنید لج میکنم باهات😐

از کجا میدونی کاری نکردن، شاید پیج اینستا زدن و تو اینستا گذاشتن ، دارن فالوور جذب میکنن

از کجا میدونی کاری نکردن، شاید پیج اینستا زدن و تو اینستا گذاشتن ، دارن فالوور جذب میکنن

بنظرت ب حرف اسی عکس هارو پاک میکنن؟

بنظرم بهتره هیچی نگه ضعف نشون نده 

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

من تو جشن عقدم همهههههه عکس گرفته بودن، یعنی از خیابون رد میشدم کسی که هفت پشت غریبه بود بهم میگفت لباست اینجور بود، موهات اونجوری بود، سفره عقد فلان بود، مهمونا بهمان....

پیر شدم تا عکسا رو از گوشی اینو و اون پاک کردم

بهشون میگفتم این عکسا رو خودم ندارم، لطفا برام بفرستین، بعدش هم میگفتم مرسی که عکسامو بهم دادین، خب دیگه لطفا الان خودتون پاک کنین

برای عروسی هم تو کارت دعوت نوشتم که عکاسی رو به خودمون بسپارید...

(خب من دوست ندارم عکسمو همه داشته باشن، و بدتر این که به بقیه هم نشون بدن....)

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من تو جشن عقدم همهههههه عکس گرفته بودن، یعنی از خیابون رد میشدم کسی که هفت پشت غریبه بود بهم میگفت ل ...

خیلی بی احترامیه واقعا شاید طرف نخواد عکساش و نامحرم ببینه یسریا گاو تشریف دارن وگرنه موجود دوپا ک عقل داره حرمت باید حالیش باشه

دوساله کاری باهاش نکردم پس الانم نمیکنن. اگ من باشم بگی عکسم پاک کنید لج میکنم باهات😐

نگفتم کاری میکنن پس فردا شوهر میکنن عکسارو شوهر و کس وکاراشونم میبینن من بخاطر حجاب میگم ن که بگم کاری کنن باهاش

بنظرت ب حرف اسی عکس هارو پاک میکنن؟ بنظرم بهتره هیچی نگه ضعف نشون نده 

من یکی که پاک نمی کنم   

بهتره هیچی نگه، اگه تو این 2 سال هم کاری نکرده باشن، وقتی بگه همه جا پخش می کنن

بگم و پاک نکنن اونا مدیون میشن .ن همچین جراتی ندارن

مدیونی چیه، اگه مدیونی میدونستن چیه که تا حالا پاکش کرده بودن

چرا ندارن؟ وقتی تو اینستا گذاشتن میخوای یقه کی رو بگیری، بری یقه دختر داییت رو بگیری و بگی کار تو بوده، اونم میگه مگه من فقط داشتم، کار من نبوده، حالا چطور میخوای ثابت کنی