2777
2789
عنوان

کسایی که خوش استایلن بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 48 پست

عزیزم کلا هربار لباس میخری از سرتا پا باید بخری که قشنگ بشه.کم بخر ولی هربار جنس خوب و شیک بخر.تا اینکه بخای جنس ارزون بخری و تند تند بخری

بستگی به جایی هم که میخای بپوشی باید مناسب انتخاب کنی.مثلا اسپرت میخای یا مجلسی

واسه مهمونی میخای یا بیرون

وایه گردش و تفریحه یا مجلس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کلا هربار لباس میخری از سرتا پا باید بخری که قشنگ بشه.کم بخر ولی هربار جنس خوب و شیک بخر.تا ای ...

اره خب ولی اینطوری لباس تکراری میشه مخصوصا اگه خیلی بخوای بری بیرون

خب عزیزم اگه تواناییش رو دارین باید تند تند بخرین دیگه.مثلا ماهی دوماهی یه ست

ولی اگه نمیتونی اینقدر هزینه کنی خب همون تکراری ولی شیک رو بپوشی خییییلی بهتره تا متنوع ولی جنس نامرعوب بپوشی.

جنس خوب نباشه سریع از ریخت و قیافه میوفته

ممنووون خیلی خوب گفتی. اتفاقا هم لش میپوشم هم کتی

قربونت عزیزم دوتاش مد شما فقط سعی کن یچیز بخری که به چندتا لباست بیاد مخصوص نرو برا همون بخر بیار مثلا مانتو طوسی یا صورتی داری یکی ازاین دو رنگ واسه شال یا شلوار بدرد جفت شون میخوره من چندین ‌‌شال مشکی دارم به اکثر لباسام میاد جدیدن دوتا مانتو دارم که بهشون نمیاد از قبل یه شال پسته ای داشتم بهشون میاد واسه مهمونی جاهای رسمی هم ‌‌شال رو سری رنگارنگ دارم روشن بعد یه کانال دارم مخصوص خوشتیپ شدن گفته شال روسری گل درشت جوون تر نشونت میده و خوشگلتره من از رنگا ترکیب زرد قناری و آبی کاربنی خیلی دوست دارم کفش زردم خیلی خوشگله یکی از امامان یا پیامبران حتی گفته کفش زرد بپوشین 

قبل از لباس که باید وزن و هیکل اوکی باشه بعد اینکه با توجه به وزن و قد ببین مانتو کوتاه بهت میاد یا بلند، لباسای جذب یا گشاد

این رنگام مکمل هم هستن

طوسی صورتی

بنفش زرد

زرد آبی

قرمز و سفید

نارنجی و آبی(کاربنی)

سبز و زرد

آبی و کرم

بعد اینکه سعی کن مثلا شالت با رنگ کیفت یکی باشه یا شالت با شلوارت یکی باشه و رنگش مکمل رنگ مانتوت باشه

کلا چیز پیچیده ای نیست یکم دقت کنی رو استایل کساییکه از نظرت خوشتیپن دستت میاد

اگه همیشه تمیز اتو کشیده خوشگل باشی اصلا مهم نیست من کار آموز که بودم باید با لباس مدرسه ای میرفتم رو پوش سفید میپوشیدم اونجا شلوارم عوض میکردم کفشم عوض میکردم بااینکه دوسه تا از اونا مناسب محیط کار بود چشم ابروم جذاب میکردم هرروز یه مدل مو زیر مقنعه میزدم حتی کیفی که می‌بردم یکی بود ولی دو روزی یبار مانتوم شسته میشد اتو میشد اینقدر خوب رفتم سر پرستمون عاشقم شد 😅

قربونت عزیزم دوتاش مد شما فقط سعی کن یچیز بخری که به چندتا لباست بیاد مخصوص نرو برا همون بخر بیار مث ...

چه خوب مشخصه شما همیشه آراسته و شیک پوش هستین

میشه لینک کانال رو بذارید