الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم شلوار َسفيد یا مشکی تقریبا با کل لباسا ست من همیشه مشکی میخرم شلوار جین آبی پررنگ میخرم با شلوار راسته کوتاه از شلوار تنگ اصلا استفاده نمیکنم جز جین باشه سعی کن شال روسری رنگارنگ بخری با تمام لباسا ست میشه کرد مثلا من یه رو سری دارم با سه مانتوم ست کفش اسپرت سفید یا کفش مشکی با تمام لباسا ست میشه اگه تیپ رسمی شیک دوست داری از مانتو های کتی استفاده کن از لباس لش استفاده نکن اتفاقا دوسال اخیر مانتو کتی خیلی مد هست به همون اندازه هم لش مده که من فقط واسه توی خونه استفاده میکنم چون آزاده
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..