2777
2789
عنوان

کسایی که خوش استایلن بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 48 پست
این که صد درصد😂  ولیذ خب ببین یه مدل شلوارا یه رنگ  شالایی هستن به اکثر لباسا میان& ...

من میخوام شلوار بگ ذغالی روشن بگیرم 

با مام فیت یخی و ابی تیره

شلوار جذبم که همیشه مده و به همه چی میاد آبی کاربنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا  یا مثلا شلوار چه مدلی نیازه داشته باشیم

عزیزم شلوار َسفيد یا مشکی تقریبا با کل لباسا ست من همیشه مشکی میخرم شلوار جین آبی پررنگ میخرم با شلوار راسته کوتاه از شلوار تنگ اصلا استفاده نمیکنم جز جین باشه سعی کن شال روسری رنگارنگ بخری با تمام لباسا ست میشه کرد مثلا من یه رو سری دارم با سه مانتوم ست کفش اسپرت سفید یا کفش مشکی با تمام لباسا ست میشه اگه تیپ رسمی شیک دوست داری از مانتو های کتی استفاده کن از لباس لش استفاده نکن اتفاقا دوسال اخیر مانتو کتی خیلی مد هست به همون اندازه هم لش مده که من فقط واسه توی خونه استفاده میکنم چون آزاده 

خوب دیدی بگو برم کار دارم⁦🚶🏻⁩

ن بزار بیشتر نگاه کنم لذت خاصی داره ☹️

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

من کلا دو دسته لباس دارم .

ی دسته رنگای خنثی مثل توسی ، سفید و مشکیی دسته رنگی 

اینا رو با هم می‌پوشم .

مثلاً مانتو و کفش سفید ، نگین انگشتر و روسری و شلوار زرشکی 

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

اه گرفتاری شدیما

عزیزم 😂❤

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..