2777
2789
عنوان

بهم گفت اینقدر دروغ نگو

248 بازدید | 16 پست

یه نامزد دارم به اسم رضا. امروز به مامانش زنگ زدم گفتم من امسال کنکور دارم و خوده رضا هم خیلی مبخواد من پزشکی قبول شم ولی همش اذیتم میکنه واسه چیزای الکی گیر میده و گاهی غصم میده .این باعث میشه فشارهای روحی نزاره من درس بخونم خب مگه من چقدر تحمل دارم.    مادرشوهرمم با پرویی گفت ببین اینقدر دردغ و اتفاقا اون همیشه از تو میگه که دوست داره جای خوبی قبول شی.

واقعا داره دورویی میکنه رضا بنظرم. خیلی اعصابم خورده بقیه حرفاشم یه جوری خواست کوچیکم کنه.

بنظرتون الکی دلگیرم؟ تورو خدا فقط نبینید و هیچی نگید فقط یه نه یا اره بگید برای تسکینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هیچوقت هدفت وارزوهاوخوشی هایت به مادرشوهرت وخوهرشوهرت نگو اینا خوشحال نمیشن بدتر اعصابت خراب میکنن

همیشه خوش باش طرف رویاهات برو 

تیکر بارداری نیس تیکر روز عروسیمه ...🤍✨.

عزیزم بیشتر مقصر خودتی نباید مادرشوهرتو دخالت بدی به هیچ وجه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

چقد بچه بازی درمیارید واسه چی زنگ زدی به مادرش اینارو گفتی یبار که کنارهم نشستید باهاش صحبت کن لازم نیست همرو خبر کنید

الان به مادرشوهرت گفتی چه فایده داشت... 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

کاش نمیگفتی ب مادرشوهرت

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖