2777
2789
عنوان

علت اذیت کردن پسرا چیه؟😁🤝

| مشاهده متن کامل بحث + 5670 بازدید | 51 پست
منم اولش همینقدرر مظلوم بودم ..بغضت ک گرفت ی نیشگون کوچولو  از دستت بگیر بغضت ددست میشه بعد جوا ...

ی ساله همینم😂😂😂

ی بار از بس حرص خوردم مریض شدم کارم به بیمارستان کشید😂😐

أحب نفسي في أي إصدار
ی ساله همینم😂😂😂 ی بار از بس حرص خوردم مریض شدم کارم به بیمارستان کشید😂😐

عزیزممم😂تو حالا روش نیشگونو امتحان کن

میشه ازتون بخوام برای اینکه اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته و معجزه بشه ...یه صلواات...بفرستین؟☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره پاک کردم.... همشون رو تقریباً...آره رشتم خوبه...این ترم علوم پایه تموم شد و از پاییز وارد مامایی میشیم واقعا...خب بیشتر درباره نی نیه ک خیلی جذابه واسم🤤🤤🤤

بهش میگم دلم واست تنگ میشه میگه چ جالب مثل من:)میگم من از دوست داشتنه هااا پس توام عاشقمی شیطون!سکوت میکنه😐🤌

بالاخره دوست داشتنش رو بهت میفهمونه😍

آره پاک کردم.... همشون رو تقریباً...آره رشتم خوبه...این ترم علوم پایه تموم شد و از پاییز وارد مامایی ...

اینا ینی دوست داره؟

پریشب داشتم چتای اعترافمو میخوندم دیدم گفته باید اسمتو بگی تا من تصمیم بگیرم بلاک کنم یا بمونی تو زندگیم😐و خب من هنوز تو زندگیشم

أحب نفسي في أي إصدار
اینا ینی دوست داره؟ پریشب داشتم چتای اعترافمو میخوندم دیدم گفته باید اسمتو بگی تا من تصمیم بگیرم بل ...

چه چیزای عجیب غریبی میگه نه؟😁 اینو نمی‌دونم ولی اونجا که غیر مستقیم ابراز دلتنگی می‌کنه یا کاری واست انجام میده فکر کنم نشانه دوست داشتنه 🌼 عزیزم خیلی خوب میشناسیش؟

چه چیزای عجیب غریبی میگه نه؟😁 اینو نمی‌دونم ولی اونجا که غیر مستقیم ابراز دلتنگی می‌کنه یا کاری واس ...

اینو مامانشم نمی‌شناسه😂😐ولی خب از هرکسی بدش بیاد بلاک می‌کنه اهل دلسوزی و اینا نیست و اینکه بلاک نشدم ینی ی خبرهایی هست🤤🤤🤤🤤حالا پیگیری و اینا بماند...

أحب نفسي في أي إصدار
اینو مامانشم نمی‌شناسه😂😐ولی خب از هرکسی بدش بیاد بلاک می‌کنه اهل دلسوزی و اینا نیست و اینکه بلاک ن ...

وای😂😁بداخلاق که نیس؟😂

ولی عزیز دلم خیلی خوب بشناستش وزیاد وابسته اش نشو خدایی نکرده خدایی نکرده اگه خوب نبود یا به صلاحت نبود ضربه نخوری کلا میگن دخترا نباید تا زمانی که  طرف مستقیم خواستگاری کرد و ازدواج کردن وابسته طرف مقابل بشه چون  خیلی احساسی وظریفن میترسم خدایی نکرده خدایی نکرده مثل همون وقتایی که تایپک های غمگین می‌ ذاشتی بشی خدایی نکرده 

از صمیم قلب دعا میکنم که این عشق به صلاحت باشه❤️

وایییی خعلی خوبه🥰🥰🥰دارو از رشته هایی بود ک با روحیات من میخوندم ولی نشد...چون من به شدت از خون می ...

قربونت عزیزم منم همین طور از خون میترسم رتبه امسالم به پرستاری و رادیولوژی ومامایی میخورد ولی از محیط بیمارستان میترسم

وای😂😁بداخلاق که نیس؟😂 ولی عزیز دلم خیلی خوب بشناستش وزیاد وابسته اش نشو خدایی نکرده خدایی نکرده ...

چرا هست خیلیم هستااا😂😂😂

من کلا زیاد حرصش میدم اون تلافی می‌کنه من غصه میخورم دپ میشم...

امیدوارم که نشم مثل اون تایم...

ولی خب میخوامشحتی به غلط😁😁

أحب نفسي في أي إصدار