2777
2789
عنوان

رمدسیور‌ کمک کنین توروخدا

260 بازدید | 23 پست

سلام کیا استفاده کردن این آمپول چیکاز میکنه مامانم با ۲۰ درصد درگیری ریه امروز چهارمی زد از کجا بفهمیم خوب شده آخه علائمی نداشت فقط سرفه میکرد با خلط همینجوری به میل خودمون اسکن دادیم چون اکسیژن خونش ۹۹ بود بیمارستان می‌گفت نیاز نیست دادیم دیدیم ۲۰ درصد درگیر هست الان چهارمی زده آمپول رو باید چیکار کنیم خوب میشه یعنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره آمپول خیلی خوبیه داداش منم ۲۵درصد درگیری ریه داشت دکتر براش ۵تا تجویز کرد ولی مرتب باید آزمایش خون بدن که به کلیه و کبد آسیب نرسیده باشه بخاطر امپوله...ببریدشون پیش دکتری که تجویز کرده 

عزیزم از حرفاتون استرسو انرژی منفی بهم منتقل میشه 

تواین شرایط خواهشا با بیمار با استرس حرف نزنید انرژی بد ندید بهش زودتر خوب میشه چون مریض خیلی تلقینی میشه

مادر منم ۲۰ درصد درگیر بود ۵ تا امپولشو زد خداروشکر خوب شد نگزان نباش 

برای حال روحی شوهرم یه صلوات میفرستی  
خداروشکر کن ک این امپولو پیدا کردین بله خوب میشه نگران نباش

اطلاعاتی نداری ک بعدش باید اسکن کرد چیکاز کرد اصلا این آمپول چیکاز می‌کنه درگیری ریه کم‌میکنه یا از پیشرفتش جلوگیری میکنه؟

عزیزم از حرفاتون استرسو انرژی منفی بهم منتقل میشه  تواین شرایط خواهشا با بیمار با استرس حرف نز ...

عزبزم من اینجا اینطوری هستم وقتی تنهام دارم دیونه میشم ولی پیش خودش خوبم می‌خوام بدونم این آمپول چیکاز می‌کنه از درگیری جلوگیری می‌کنه یا این درصدش پایین میاره از کجا بفهمم خوب شده باید درباره اسکن بده روز یازدهم کروناش فهمیدیم درگیری داره