2777
2789
عنوان

زندگیم داره خراب میشه کمک

371 بازدید | 12 پست

بچه ها توروخدا بگین من چیکار کنم 

امسال همسرم و برادر کوچیکم شریک شدن تو یه مغازه 

اول سال برادرم ماشینشو فروخت همسرم هم مقداری پول از مغازه برداشت رفتن تو بازار ارز که دوتاشون پولشون ۰ شد متاسفانه 

با این تفاوت که داداشم تغییر خاصی نکرد زندگیش همسرم برداشتش از مغازه شد ۱۵۰ ملیون 

برادرم اعتیاد داره گل میکشه کوک میزنه 

این چند وقت همسرم همیشه شکایت داشت که اگه ۱۰هزار تومن از صندوق کم باشه داداشت جلو همه میگه فلانی چرا بی خبر پول برداشتی چرا خبر ندادی چیکارش کردی انگار من دزدی میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب اومد خونه خیلی عصبانی بود گفت دیگه نمیتونم و این حرفا 

گفتم صبر کن سر سال بشه جدا بشین 

کلی بد و بیراه گفت 

گفت نمیتونم 

جلو هرکس ناکس منو دزد کرده و این حرفا 

تا الان هرچی بوده از مامان بابام قایم کردیم که ناراحتی پیش نیاد 

الان میگه دیگه نه احترام خودتو دارم نه خانوادتو 

شورشو در اوردین زندگیمو سیاه کردین 

من هیچی نمیتونم بگم چون دیدم این چند وقت داداشم مث نوکرا باهاش حرف میزده با اینکه ۱۰ سال کوچیک تره ازش 

هرچی هم بهش گفتم بدتر به منم بی احترامی کرد 

همسرم صبر کرد بزرگی کرد ولی همه چی بدتر شده

عزیزم اشتباه کردید ک گذاشتید همسرتون با اعضای خانوادتون شریک بشن همیشه مشکل پیش میاد

من از روز اول گفتم بخدا گوش نکردن اون موقع رفیق خوبی بودن الان دشمن شدن 

نمیدونم چیکار کنم 

همه چی داره خراب میشه ته اینکار به قطع رابطه میکشه😭😭😭

عزیزم منتظر سر سال نباشین بزار هر چه زودتر تموم کنن الان یه بار اعصاب خوردی میکشی تموم میشه ولی تا س ...

انگشت نمای عالم و ادم میشیم 

از روز اول همه فامیل گفتن اینا نمیتونن کار کنن 

الان جدا بشن هرکی هست و نیست به ریشمون میخندن سر نمیتونیم بلند کنیم

سریع  بگو جدا بشن قبل اینکه همزمان با شراکت مغازه زندگی شما هم متلاشی بشه.

نیاز به صبر نیست.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
من از روز اول گفتم بخدا گوش نکردن اون موقع رفیق خوبی بودن الان دشمن شدن  نمیدونم چیکار کنم&nbs ...

دقیقا ک این اتفاق نیفته گفتم چون دیدم

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
انگشت نمای عالم و ادم میشیم  از روز اول همه فامیل گفتن اینا نمیتونن کار کنن  الان جدا بش ...

حرف مردم درمورد شراکتتون مهمه یا خراب شدن واقعی زندگیتون؟ اتفاقا بعضی وقتا ب حرف فامیل هم باید توجه کرد مثل همبن موارد،ولی متاسفانه توی لحظه فکر میکنیم از حسادشون میگن! ولی در واقع اونا از بیرون بهتر میبنن .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
انگشت نمای عالم و ادم میشیم  از روز اول همه فامیل گفتن اینا نمیتونن کار کنن  الان جدا بش ...

به خاطر حرف مردم اعصابتو خرد نکن زودتر جدا بشن بهتره

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

بابا ول کنن مردم چه جدا بشین چه نشین حرف می زنن پس چه خوب زودتر خودتون خلاص کنین فردا یه دعوا یا اتفاقی بیفته بدتر میشه

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔