2777
2789
عنوان

بنظرتون از خونه برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 52 پست

فکر کنم خونواده شما روی این موضوع که شماباید زودتر ازدواج کنید خیلی حساس شده وباعث شده که شما رادر منگنه قرار بدن بهرحال شرایطتون به مرور بدتر میشه وبرخوردتون با خانواده بیشتر باید با همفکری با اونا نه با داد وقال وخودزنی بلکه با زبان نرم باهاشون به گفتگو بشینید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنتاسوال  چندسالته؟ پدرت نسبت بهت چطوره؟ معمولادرگیریت بامادرت سرچیه؟

۲۴ سال

بابام ادم ساکتیه و رابطه ام معمولی باهاش ولی مث این زن بدجنس نیس

سر اینکه دیر ظرفارو شستم غذا درست کردم خوب نشده رفتم بیرون

انقدر پرروعههه اگه من ۱۰ روز تو اتاقم باشم‌گشنه و تشنه نمیاد بگه چ مرگته ولی اگه بخوام برم بیرون بیچارم میکنه 

اینقدر براشون غذا درست کردم تا ۱۲ شب وایسادم غذا درست کردم نگفت دستت دردنکنه بعد اون هفته ماکارونی درست کردم کوفت کنن یکم ماکارونیا زیاد جوش خوردن چسبیدن بهم تو نمیدونی چه فحشایی خوردم

🕊️ free
حسابدارم اره.. دقیقا همین به ظاهر مادرم اول از همه بهم تهمت میزنه من نمیگم ادم خیلی خوبی ام ولی ن ...

خوبه باز ک ب لحاظ مالی مستقلی گلم 

متاسفانه جامعه ما اینجوره تو ی دختری حرف برات دربیارن واست بد میشه....

ادم میمونه چی بگه چرا اینقدر باهات بده....بنظرم براش هذیه ای بگیر و باهاش حرف بزن بگو چرا ازمن بدت میاد منم بچتم خب ....حس میکنم از دختر بدش میاد ...انشالله ب خق امام حسین مهرت ب دلش بیافته و اذیتت نکنه😕😞

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
عزیزم... حق داری دلگیر باشی هرکس جای تو بود دلش میشکست.  من نمیتونم بهت راه حل مستقیم بدم چون ...

ممنونم عزیزم

ارزووونه ازدواج کنم از این شهری که این جانی ها توش نفس میکشن برم

من خیلی تلاش کردم خودمو از رو زمین بلندکردم وگرنه روانی میشدم دوماه دنبال کار بودم سرمو میزدم تو دیوار یه قرون نیومد بزاره تو جیب من بگه تووالان دنبال کاری پول تاکسیت باشه تو جیبت .. حالا وضع شونم خوبه ها.. واسه پسرش ماشین میخره کلی خرجش میکنه

🕊️ free
فکر کنم خونواده شما روی این موضوع که شماباید زودتر ازدواج کنید خیلی حساس شده وباعث شده که شما رادر م ...

صدبار باهاش حرف زدم گفتم تا کسی ک خودم فکر کن مناسبمه پیدانشه ازدواج نمیکنم

انگار ازدواج هنره 

مگه چندسالمه

🕊️ free
خوبه باز ک ب لحاظ مالی مستقلی گلم  متاسفانه جامعه ما اینجوره تو ی دختری حرف برات دربیارن واست ...

وای متنفرمممم ازش برم براش کادو بخرم؟ اندازه یه حیوون شعور نداره.اولین حقوقمو رفتم براش کادو خریدم بهشون شام دادم روز مادر براش سرویس قابلمه خریدم عین نوکر تو خونشون کار میکنم بااینکه ۱۲ ساعت سرکارم خسته و کوفته میام خونه تمیز میکنم این زن یه بارنکرد بگه دستت دردنکنه 

🕊️ free
به بابامم فحش میده چندبار بابام باهاش دعوا کرده میگه به تو ربطی نداره

وا چه سلیطست ببخشید ناراحت نشی

عزیزم برو برا خودت مستقل شو رابطت با رئیست چطور از اون نمیتونی کمک بگیری