2777
2789
عنوان

مراقبت های بارداری چه جوریه؟

1124 بازدید | 24 پست
خانمایی که اطلاع دارین به من میگین هرچند وقت یه بار لازمه برم دکتر؟ اصلا برای چی باید برم؟
خدا اون روز رو نیاره … تموم خواسته های دلت رو فقط با یه “بی خیال" جواب بدی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتا جان من چون یه شهر دیگه میخوام برم واسه زایمان,دکترم دوتاست یکی اینجا یکی جایی که میخوام برم واسه زایمان.
رفتم مرکز بهداشت گفت هفته 26 بیا واسه ازمایش قند حالا تا اون موقع لازمه دکتر متخصص برم؟
تا ماه 7 هر ماه یک بار .ماه 8 هر دوهفته یه بار و ماه 9 هفته ای یه بار.خود دکتر میگه کی بری.همون کافیه مگه اینکه خودت به مشکلی بربخوری
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
نمیدونم من تو نافم فشاری احساس نمیکنم گاهی اطراف شکمم احساس میکنم.اما تو بارداری به گمونم اینا طبیعی باشه
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
احساس میکنم از ماه 5 به این ور سایز شکمم تغییر نکرده ، میترسم رشدش کم باشه!