2777
2789

و اینکه از کجا بفهمیم جنین رفته تو لگن؟ 

الان 36 هفته 5 روزمه

ممنون از پاسخگوییتون

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

چیکار کردی باردار شدی؟

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اینایی که میگم رو از تاپیک نکات زایمان طبیعی سوره جون نت برداری کردم  از هفته ۳۷&n ...

عزیزم بنظرت دم کرده خطرناک نیس خودمم میخاستم بخورم

خانوما لطف میکنین بگین قلب بچتون چند هفته تشکیل شد و سونو ضربان قلبشو شنید ؟

من شش هفته و پنج روز بود فک کنم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
خانوما لطف میکنین بگین قلب بچتون چند هفته تشکیل شد و سونو ضربان قلبشو شنید ؟

من بچه قبلم هفته 7 تشکیل شد تعدادش نمیدونم ولی از دست دادمش تو 10 هفته

نه از هفته ۳۷ هیچ ضرری نداره  کمک می‌کنه دهانه رحم باز بشه  و درد کم بشه

پس خاکشیر امتحان میکنم صبر ندارم تا 40 بلکه بیشتر وای خدا

آبجیم‌امروز رفت سونو ۶هفته و ۱روزش بود تشکیل نشده بود😔

تا وقتی لک يا خونریزی نداره صبر کنه ممکنه لقاح دیر گرفته دوستم لقاحش با تاریخ پریود 5 هفته تفاوت داشت