2777
2789
عنوان

پریود نشدن با قرص مدروکسی پروژسترون

13351 بازدید | 13 پست

سلام

لطفا دوستانی که قرص مدروکسی پروژسترون مصرف کردن بهم کمک کنن🙏

۲۶ روز از قطع کردن قرص مدروکسی پروژسترون میگذره و من همچنان پریود نشدم.

سنوواژینالم دادم حامله نیستم و کیستم ندارم.گر گرفتگی و دمای بالای بدن دارم‌.کمرمم قسمت گودیش میگیره دل دردهایی پریودی هم دارم ولی پریود نمیشم🤒

کسی هست شبیه من بوده باشه.به نظرتون احتمال داره باردار باشم ولی سنوگرافی نشون نداده باشه؟؟؟؟؟

اِلهی وَ رَبی مَن لی غَیرُک.....
منم دارم قرص پروژسترون میخورم تازه چند روزه  میشه بگی عوارضش برات چی بود ؟ چاق شدی؟ میگن چون ...

واسه من عوارضی نداشت چاقم نشدم فقط یه خورده از نظر روحی بهم ریختم حساس شدم وگرنه عوارض فیزیکی خاصی نداشت برای من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم عزیزم بهاره از پزشک بپرسی من بعد قطع قرص معمولا تا چند روز پریود میشدم دیگه ماهی که نشدم بار ...

واسه چی قرص میخوردی شما؟

با قرص مدروکسی باردار شدی؟چند روز از موعدت گذشت متوجه شدی بارداری عزیزم؟

نه عزیزم برا من دوفاستون بود ولی تا جایی که میدونم تفاوتی با این قرص نداره , 3, 4 روز گذشته بود سینه هام کمی درد میکرد حسم میگفت باردارم بی بی چک زدم مثبت شد

نه عزیزم برا من دوفاستون بود ولی تا جایی که میدونم تفاوتی با این قرص نداره , 3, 4 روز گذشته بود سینه ...

بسلامتی عزیزم انشالله صحیحو سالم نینیتو بغل کنی.

من هیچ مشکلی نداشتم فقط ۲ماه پربود نشدم بعدش آمپول زدم پریود شدم دکترم قرص مدروکسی داد که تا ۴ ماه بخورم ولی بعد اون دیگه پریود نشدم.

همه میگن شاید بارداری سنو نشون نداده سنمم ۳۴ ساله.نگرانم یائسگی زودرس نشده باشم.اخه هنوز بچه ندارم😔 

بسلامتی عزیزم انشالله صحیحو سالم نینیتو بغل کنی. من هیچ مشکلی نداشتم فقط ۲ماه پربود نشدم بعدش آمپول ...

مممنون عزیزم انشالا که حل میشه بهتره زودتر بری پیش دکترت چون اگه باردار هم باشی بهتره یه مدت ادامه بوی که جای جنین محکم بشه حالا انشالا که خیره

نه عزیزم برا من دوفاستون بود ولی تا جایی که میدونم تفاوتی با این قرص نداره , 3, 4 روز گذشته بود سینه ...

ببخشید من هم اقدام کردم چند ماهه یعنی اقدامم نمیشد این ماه بعد از کلومیفن و اچ ام جی و آمپول هاش سی جی.  بعدش قرص پروژسترون تا ده روز خوردم و الان سه روز از پریودم گذشته اما نمیشم یکی دوشب لک بینی داشتم همش منتظر پری بودم اما نشدم نمی‌دونم باردارم یا نه ؟از طرفی روز سی ام سیکلم بی بی منفی شد 

نمی‌دونم به خاطر تغییر فصله یا این قرص یا بارداری 😔

خدایا توکلم فقط به خودته
بسلامتی عزیزم انشالله صحیحو سالم نینیتو بغل کنی. من هیچ مشکلی نداشتم فقط ۲ماه پربود نشدم بعدش آمپول ...

عزیزم شما پریود شدین با قرص،من ۴ماه پریود نشدم البته مشکل تیرویید داشتم قرصم زیاد بود، الان ۵ شب شبی دوتا پروژسترون خوردم امشب تموم شد ،منم گرگرفتگی و غرق دارم میترسم‌یائسه شده باشم