2777
2789
عنوان

چجوری غیبت نکنم؟

66 بازدید | 14 پست

کسی اینجا هست بتونه کنترل کنه خودشو راجب کسی صحبت نکنه؟

چجوری ترک غیبت کنم خیلی عذاب میکشم بعدش 

مثلا راجب دلخوری ک از کسی دارم میگمم بعد پشیمون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نتونستم حذفش کنم...اما خیلی کمش کردم...با حرف زدن مثلا درباره لباس یا تزئینات خونه...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

سلام من تقریبا ترک کردم

اول از همه راجع به عواقبش بخون تا بترسی و ترک کنی

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سعی کن سرت تو کار خودت باشه، زیاد در مورد مردم کنجکاوی نکن، کم کم ترک می‌کنی گلم😄

هیچوقت تو زندگی کسی دخالت نکردم و دخالت نکردم ولی مثلا مادرشوهرم ناراحتم کرده اونو برا بقیه تعریف میکنم ولی باز غیبته دیگه

تو اینترنت سرچ کنم میاد؟

بله بزنیم حدیث درباره غیبت

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
هیچوقت تو زندگی کسی دخالت نکردم و دخالت نکردم ولی مثلا مادرشوهرم ناراحتم کرده اونو برا بقیه تعریف می ...

نه بابا اونکه غیبت نیست ،غیبت پشت سر آدم خوب بده😌

خب مادرشوهریکه آدم و ناراحت می‌کنه حقشه پشت سرش حرف بزنیم😳

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍
ممنون عزیزم

❤️❤️

اگه جایی از کسی عصبانی بشی چجوری جلو خودتو میگیری که راجبش با کسی حرف نزنی

راستش همینو هنوز نتونستم حذف کنم ...☹️

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم