2777
2789
عنوان

تپش قلب و دلهره

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 25 پست
کتاب زیاد بخون عزیزم ، به خصوص در مورد اعتماد به نفس  و این که چطور با دیگران ارتباط برقرار کن ...

عزیزم کتابم میخونم مشکل در یه بحث کوچیک هست مثلا اگه کسی ازم بازجویی کنه که چرا مغزم هنگ میکنه جواب چرا رو نمیدونم

کارهای هنری اره هروز وسایلم رو تغییر میدم نقاشی میکنم 

حدا لعنتشون کنه  دهنم انگار قفل شده نمتونم باز کنم چیکار کنیم روانشناس رفتی؟حالت چجوره د ...

نه روانشناس نرفتم

من در روز حس خیلی بدی دارم مثلا انگار یه حادثه ی شدیدا تلخی سپری کردم وچند وقت گذشته هنوز حس دل ترکیدن رو دارم همیشه اینطورم. زود رنجم. به چیزای منفی فکر میکنم . بدنم میلرزه و...

روزی که سختی به اوج خودش رسید روزی بود که خدا حاجتم رو به من داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رقص رفتم خسته خسته هستم مشاور میگه خودت به خودت کمک کن یجا پیدا کردم اما توان هزینه هاشو ندارم منم ت ...

خب یکی ازت بپرسه چرا؟ تا زمانی که خودت دوست نداشته باشی مجبور به جواب دادن نیستی یهو اولین چیزی که میاد تو ذهنت این باشه دلیلی ندارم بخوام توضیح بدم یا دوست ندارم توضیح بدم‌‌....

گفته بودی دلیل این مشکلت ریشه در بچگی داره؟ چه اتفاقی توی بچگی برات افتاده؟

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
خب یکی ازت بپرسه چرا؟ تا زمانی که خودت دوست نداشته باشی مجبور به جواب دادن نیستی یهو اولین چیزی که م ...

مهم اینجاست که این جواب ها به ذهنم نمیاد انگار منگ گنگ میشم حس بدی دارم

بخاطر تمسخر اطرافیان اجازه نظر دهی نداشتم این روم تعصیر گذاشته

مهم اینجاست که این جواب ها به ذهنم نمیاد انگار منگ گنگ میشم حس بدی دارم بخاطر تمسخر اطرافیان اجازه ...

پس مشکل از اعتماد به نفسته باید سعی کنی اعتماد به نفست رو ببری بالا

باید سعی کنی از چیزی که هستی هیچ وقت خجالت نکشی و خودتو یه آدم ارزشمند بدونی 

سعی کن خودتو دوست داشته باشی و از هیچ چیز خودت خجالت نکشی اینجوری راحت تر میتونی حرف بزنی توی مواقعی که لازمه از خودت حرف بزنی یا از خودت دفاع کنی یا هرچیزی که به تو و اعتماد به نفست برمیگرده....

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
پس مشکل از اعتماد به نفسته باید سعی کنی اعتماد به نفست رو ببری بالا باید سعی کنی از چیزی که هستی هی ...

واقعا درسته 

چندروز عالی پیش میرم یهو خودمو میبازم 

کاشکی قرص بود اعتماد بنفس میخوردم درست میشد 

واقعا درسته  چندروز عالی پیش میرم یهو خودمو میبازم  کاشکی قرص بود اعتماد بنفس میخوردم در ...

بهت میگم، سعیی کن به خودت برس ماسک های پوست استفاده کن لباسای خوب و قشنگ بپوش....

به خودت برس خودتو دوست داشته باش

هیچکس باارزش تر از خودت نیست و هیچکسی جز خودت برات موندنی نیست

سعی کن به خودت احترام بذاری و دوست داشته باشی خودتو اینجوری هم دوست داشته میشی هم احترام میبینی

مرسی قشنگم تلاشمو میکنم  ممنون از وقتت خانم مشاور♥

خواهش عزیزم😘❤