2777
2789
عنوان

تپش قلب و دلهره

207 بازدید | 25 پست

کیا اینجورین راه حلی دارید هراس دارم انگار نه میتونم با کسی زیادحرف برنم یبار نشده پشت گوشی قشنگ حرف بزنم بهم حرف هم بزنن فحش هم بدن فقط لبخند میزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما گفتی نیشخوار فکری داری و خب این باعث میشه شما رو رو بالاترین موج سطح هیجانی نگهداره و خب کنترلش قطعا یه مقدار سخت میشه مشاور رفتی چی بهت گفت؟ بهت انجام یسری حرکات و روش ها رو هم داد برای کنترلش یا فقط باهات حرف زدو خواست که خودت فکرت رو کنترل کنی؟ و اینکه چه ورزشی میکنی؟ باشگاه میری؟

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
شما گفتی نیشخوار فکری داری و خب این باعث میشه شما رو رو بالاترین موج سطح هیجانی نگهداره و خب کنترلش ...

اره باشگاه میرم بدن سازی میرم کاراته هم میرم 

اره بیشخوار دارم البته بهم گفت اصطراب اجتماعی داری باید داخل اجتماع باشی منم خیلی داخل اجتماع بودم دیگه خسته شدم همش دلهره دارم خدا نکنه یکی اخم کنه تا آخرم عمرم خودخوری میکنم اصلا جرئت ندارم دلهره ندارم خسته شدم واقعا

نمیشه دارم خودم خودمو میخورم دیوانه شدم موندم خدا لعنتشون کنه 

عزیزم من عینه توام استرس و نگرانی و..... حالا خودمو میگم تو بچگی با من خشم و خشونت شد زیر مشت و لگد همیشه بودم الان خیلی حساس شدم واقعا رنج میکشم

روزی که سختی به اوج خودش رسید روزی بود که خدا حاجتم رو به من داد
عزیزم من عینه توام استرس و نگرانی و..... حالا خودمو میگم تو بچگی با من خشم و خشونت شد زیر مشت و لگد ...

حدا لعنتشون کنه 

دهنم انگار قفل شده نمتونم باز کنم چیکار کنیم روانشناس رفتی؟حالت چجوره در طول روز 

اره باشگاه میرم بدن سازی میرم کاراته هم میرم  اره بیشخوار دارم البته بهم گفت اصطراب اجتماعی دا ...

بنظرم سعی کن ورزش های جمعی مث ایروبیک و کلاس رقص بری که واسه روحیه هم خوبن و توی برقرار کردن ارتباط با دیگران رابطه نزدیک تری دارن.....ولی خب بنظر من اینکه فقط بهت گفته باید تویی اجتماع باشی کافی نیست مطمئنی روانشناس خوبی  بوده؟؟؟ گاهی نیاز به دورهای درمان هست گاهی لازمه شما یسری کارا رو انجام بدی برای کنترل استرست که خب اون ها زیر نظر خود روانشناس انجام میشه.....

من خودم بخاطر یه اتفاقی استرس بیش از حد داشتم طوری که تنهایی دیگه توی اتاقم نمیخدابیدم حتی تنهایی توی خونه نمیموندم انقد استرسم بالا بود که شب یهو از خواب میپریدم چندین بار تا صبج من مدام از خواب با لرزش بدنم میپریدم ولی کم کم خودم کلافه شده بودم از این حالم سعی کردم بهش غلبه کنم سعی کردم با ترس زیاد هم که شده ولی خودم تنها توی خونه بمونم سعی کردم توی اتاق تنها بخوام حتی اگه تا صبح از ترس خواب به چشمام نمیومد ولی جامو برای خوابم عوض نکردم کم کم برام عادی شد کم کم به خودم میگفتمم قرار نیست اتفاقی بوفته که تو مدام میترسی و اگر قراره اتفاق بدی هم بیوفته بلاخره میوفته و تو نمیتونی جلوشو بگیری پس برای اتفاقی که معلوم نیست کی قراره بیوفته الکی حال خودتو خراب نکن و زندگی آرومو از خودت نگیر....تو باید سعی کنی فکر خودتو کنترل کنی و بهش غلبه کنی من نمیدونم وضعیتت دقیقا چجوریه که بشه خودت به تنهایی بهش غلبه کنی یا نیازه که یه مشاور کمکت کنه تا اینکارو بکنی‌....ولی سعی کن خودم اینکارو بکنی و با خودت بگی قرار نیست اگر من با کسی ارتباط برقرار میکنم اتفاق بدی بیوفته یا هر اتفاقی که تو رو ناراحتت میکنه....

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
بنظرم سعی کن ورزش های جمعی مث ایروبیک و کلاس رقص بری که واسه روحیه هم خوبن و توی برقرار کردن ارتباط ...

رقص رفتم خسته خسته هستم مشاور میگه خودت به خودت کمک کن یجا پیدا کردم اما توان هزینه هاشو ندارم منم تو ارتباط اولیه عالی هستم عالی اما بعدش خدا نکنه یه چی کوچیک بگن من فکم قفل میکنه نمیتونم بروز بدم ناراحتم فقط میتونم فاصله بگیرم دلم آشوب میشه تپش قلب میگیرم خیلی حالم بد میشه فکم که قفل کنه بعدش هی خودخوری میکنم خیلی خسته شدم از این فکم قفل شده مغزم میره تو هنگ

کتاب زیاد بخون عزیزم ، به خصوص در مورد اعتماد به نفس 

و این که چطور با دیگران ارتباط برقرار کنی 

پادکست و فیلماشم هست تو گوگل یا یوتویوب میتونی ببینی

بعد با خودت تمرین کن تو خونه ، گل طبیعی تو خونه داشته باش و براشون صحبت کن ، تا کم کم عادت کنی 

به کار هنری علاقه داری؟

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋