2777
2789

بشنون بریز تو ملاقه،لیوان،پیاله تو قابلمه اب بریز در حد اینکه از ملاقه بالا نزنه بعد ملاقه یا هر چی رو بزار توش شعله کم پنج دقیقه ای حاضره 

کاربری قدیمی هستم چند بار تعلیق شدم متاسفانه و نمیدونم چرا😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بریزش تو یه شیشه در بسته و بذار آبپز شه..البته تو زیپ کیف و مشما هم میشه ولی الان اهل فن میان میگن سرطان زاس😂😂

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
همینجوری بدون اینکه تغییری توش بدی یا قاطیش کنی بدون پوست بندازش تو اب جوش... بعد چن دیقه بردار...&n ...

عالی بود

بابام چند باری این کار رو کرده بود

تو کیسه فریزر سرطانی میشه کلا پلاستیک با آب‌جوش از نظر سلامتی مشکلات زیادی داره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
یعنی کلا بشکنم تخم مرغو؟یه تیکش شکسته

اره دیگه...  یا اینکارو کن... خوب میشه... یا اینکه طوریکه نشتی نداشته باشه تو یه نایلون فریزر  بذار ... بذار آبپز شه مث تخم مرغ معمولی

خدایا به امید خودت نه بنده‌های بی‌خودت
عالی بود بابام چند باری این کار رو کرده بود تو کیسه فریزر سرطانی میشه کلا پلاستیک با آب‌جوش از ...

مامانبزرگم تو آبگوشت اینکارو میکنه... ینی عالی میشه...

خدایا به امید خودت نه بنده‌های بی‌خودت