2777
2789

من ۳روزه پیش سقط کردم بدونه دارو و کورتاژ

رفتم سونو واژینال دادم گفتن۹۰درصدش سقط شده و برای اون ۱۰درصد بهم قرص ندادن گفتن برو خون ریزیت زیاد شد بیا

الان خون ریزی کم دارم در حده لک دردم در حده پریودی خفیف هست

بعد دیشب رابطه داشتم😢(لطفا نگین چجوری تونستی و حاله روحیت بد نبوده و خون ریزی داشتی چجوری تونستی...من خون ریزیم در حده لکه بود)و خیلی پشیمونم میگم نکنه باردار بشم زود؟یا خطری داشته باشه؟

ی سوال دیگمم اینکه کی پریود میشم و این لکه بینیم تا چند روز ادامه داره

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لکه بینی تا وقتی کامل دفع نشه هست 

باردار هم نمیشی به هیچ وجه 

پریود هم باز بستگی به دفع بقایا داره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

من بعد سقطم بقایا داشتم که دکترم گفت چون کمه مهم نیس و با پریود بعدی دفع میشه که همینطور هم شد فقط قرص داد که عفونت نکنه همین , لکه بینی هم نهایتا تا چند روز داری برا من تا 7 روز بعد سقطم بود , پریود هم دقیقا 30 روز بعد شدم , باردار هم نمیشی چون هنوز بتات صفر نشده بدنت اماده نیس 

بعدشم احتمال بارداری نیست اما عفونت میگیری خواهر من

با ک..ا..ن..دم چه عفونتی؟؟؟؟

نه نمیگیره عزیزم اگه بهداشت رو رعایت کنن دو طرف

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️
بعدشم احتمال بارداری نیست اما عفونت میگیری خواهر من

خیلی پشیمون شدم....😓

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
لکه بینی تا وقتی کامل دفع نشه هست  باردار هم نمیشی به هیچ وجه  پریود هم باز بستگی به دفع ...

اخه گفت بقایات ده درصده خیلی@کمه تو حوابه سونوم ک نوشت اصن بقایای قابل ازشمندی نیست

مجدد برو دکتر و مطمئن بشو که سقط کامل انجام شده باشه

بعده چند هفته ک لکه بینی داشتم باز برم دکتر؟

اتفاقا خوبه رابطه تا زودتر بقایا بیاد ما قضاوتت نمیکنیم عزیزم دلت خواست به هیچکس ربطی نداره ❤️❤️

اخه ی سریا بهم گفتن دلت چقد خوش بوده ک رابطه داشتی😔

تا موقعی که بقایا داری باردار نمیشی و خونریزیت ادامه داره.  ولی چون رحمت زخمی شده احتمال اینکه ...

لکه بینی تا چند روز عادیه؟بعده چند روز برم دکتر؟یا اگه لکه بینی قطع شد دیگه دکتر نیاز نیست؟

من بعد سقطم بقایا داشتم که دکترم گفت چون کمه مهم نیس و با پریود بعدی دفع میشه که همینطور هم شد فقط ق ...

چند درصد بقایا پاشتی گلم؟عکسه سونوتو داری برامن بفرستی ببینم؟