2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی رو حل میکنه مشکلم پسرم و دوست داشتنمه

عزبزم دقیقا مثل ما من دوسش دارم خیلب اما اون نمیخواد ادامه بده و وکبلم گرفتبم و تمام و من مجبورم با خودم راه بیام چون اون نمیخواد

ن من داغونم خبلی گفتم مشاور بریم گفت دیگه فایده نداره به صلاحه تموم بشه به شدت لجباز 

درست مثل منی 

به نظرت ممکنه شوهرت پشیمون بشه؟؟ 

حالا خوبه شما بچه ندارین من و بچم چی دلم براش کبابه

درست مثل منی  به نظرت ممکنه شوهرت پشیمون بشه؟؟  حالا خوبه شما بچه ندارین من و بچم چی دلم ...

چند سالتونه نه دیگه عمرا پشبمون بشه گفت تا تهش میرم او خانوادش دخالت مبکردن و درنهایت اونا رو انتخاب کرد خانوادش حرفایی زدن ک بدتر تحریکش کردن 

چند سالتونه نه دیگه عمرا پشبمون بشه گفت تا تهش میرم او خانوادش دخالت مبکردن و درنهایت اونا رو انتخاب ...

خانواده هم مهمن خانواده ی اون نمیخوان ما جدا شیم ولی اون خیلی لجبازه من 24 اون 26 بچمم 4ماهشه به نظرت مشاور بری بهتره؟؟ 

الان جدا شدی ؟

ن عزیزم منظورم این بود خواهرم طلاق گرف پشیمونم نشد اصلا

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
خانواده هم مهمن خانواده ی اون نمیخوان ما جدا شیم ولی اون خیلی لجبازه من 24 اون 26 بچمم 4ماهشه به نظر ...

برای ما کار از مشاوره گذشته امروز وفرداس ک بگن بیا محضر شما اگه فکر میکنی میتونی درست کنی تا دیر نشده کاری کن ختی بخاطر بچت اگرم فکر میکنی درست نمیشه و دوباره چند سال دیکه میگی کاش زودتر تموم مبکردم ک..

برای ما کار از مشاوره گذشته امروز وفرداس ک بگن بیا محضر شما اگه فکر میکنی میتونی درست کنی تا دیر نشد ...

درسته گلم نمیگم یکی بهتر بیاد تو زندگیت میگم الهی بهترین خودت باشی و به کلی موفقیت برسی و اگه الان باشه چه بهتر ولی در آینده ی هر چی نزدیکتر پشیمونی شوهرتم ببینی💔💞🙂