2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشته شده توسط دکتر مهدی صحراگرد روانشناس هیات علمی دانشگاه .

سازگاری با شرایط جدید زندگی پس از طلاق می تواند ازچند هفته تا سال ها طول بکشد و فرد ممکن است در طی این دوره طیف وسیعی از احساسات را تجربه کند. همچنین در برخی از افراد پس از جدایی احتمال ابتلا به افسردگی شدید و شرایط مختلف جسمی وجود دارد.

افسردگی ناشی از حوادث آسیب زای زندگی مانند طلاق تاحدودی با افسردگی بالینی متفاوت است و به آن اختلال سازگاری یا افسردگی موقعیتی گفته می شود. هرچند علائم آن ها تاحدود زیادی مشابه یکدیگر است.

در برخی موارد، افسردگی پس از طلاق می تواند با رفتارهای دیگری مانند نادیده گرفتن مسولیت ها، اجتناب از خانواده و دوستان، عملکرد ضعیف درمحل کار (به دلیل مشکلات تمرکز) همراه گردد.

هرچند بسیاری از افراد صرفا داشتن حالت غم و اندوه را معادل افسردگی می دانند اما این حالت تنها یکی از چندین علامت افسردگی است. سایر نشانه های افسردگی که هم درافسردگی های موقعیتی مانند طلاق و هم افسردگی بالینی قابل مشاهده است شامل موارد زیر می باشد:

1- از دست دادن اشتها

2- از دست دادن علاقه به انجام کارهایی که در گذشته از آنها لذت می برده اید

3- مشکلات خواب

4- تحریک پذیری

5- خستگی

6- گریه کردن

7- مشکل در تمرکز

8- احساس ناامیدی

9- افکار خودکشی و یا تلاش برای انجام آن

داشتن پنج مورد از موارد بالا به معنی وجود اختلال افسردگی بوده و نیاز به مراجعه به روانشناس بالینی یا روانپزشک می باشد.

برخی پژوهش ها در حوزه افسردگی و طلاق نشان داده که اگر یکی از زوجین نوعی ناراحتی ذهنی مانند افسردگی بالینی داشته باشد خطر طلاق آنها دوبرابر از سایر زوجین خواهد بود و اگر هر دونفر دارای یک سطح از پریشانی های روحی باشند به دلیل آنکه یکدیگر را بهتر درک کرده و می توانند با مشکلات روحی هم ارتباط برقرار کنند، احتمال طلاق در آنها پایین تر است.

و در نهایت اگر هر دونفر دارای سلامت روان کافی باشند، احتمال طلاق در آنها بسیار پایین بوده و لذت از زندگی در آنها از هر حالتی بیشتر است.

در پایان لازم به ذکر است که علت بسیاری از طلاق ها و مشکلات زوجین ناشی از برخی بیماری های اعصاب و روان مانند افسردگی می باشد، بنابراین بهتر است پیش از تصمیم عجولانه دراین خصوص با روانشناس بالینی یا روانپزشک مشورت کرد.

اگه مشكلت خيلي حاد نيس طلاق نگير گاهي فقط از سر لجبازي آدم طلاق ميگيره

اره شوهرم از سر لجبازی امروز رفته درخواست داده میگه نمیتونم خانوادمم میگن طلاق بگیر

نوشته شده توسط دکتر مهدی صحراگرد روانشناس هیات علمی دانشگاه . سازگاری با شرایط جدید زندگی پس از طلا ...

منم همینو میگم ولی شوهرم میگه خستم تو مشکل داری