ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 عنوان خانومای خیاط بیایید+عکس 131 بازدید | 11 پست خانوما من میخوام سرویس اشپزخونمو خودم بدوزم پیشبند +آبگیر ظرف +دستکش و دستگیره و دمکنی چند متر پارچه نیاز دارم؟؟ چند مترش باید ساده باشه چند مترش طرح دار؟؟ دوس دارم پیشبند این مدلی باشه 😍 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :) 1400/05/23 | 16:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delvinnnnnn عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 1069 واسه همه من نمیدونم چی مد نظرته ولی برا این پیش بند و دستکش ۱متر توپ توپی رنگ مشکیه ۵۰سانت فرار از رنج، خود نوعی رنج است
delvinnnnnn عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 1069 خودم میخوام این مدلی بدوزم فرار از رنج، خود نوعی رنج است
ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 چقد پیش بنده خوشگله تازه عروسی؟ آره عزیزم 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 خودم میخوام این مدلی بدوزم منم اتفاقا زرد و طوسی میخوام بگیرم پارچمو منتها زرد پر رنگ خودت میخوای بدوزی؟ 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
delvinnnnnn عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 1069 منم اتفاقا زرد و طوسی میخوام بگیرم پارچمو منتها زرد پر رنگ خودت میخوای بدوزی؟ خودم که خیاطم اما تاحالا دستگیره و اینا ندوختم اما پیشبند و اونایی که اسون باشه خودم میدوزمواسه جهیزیم میخوام فرار از رنج، خود نوعی رنج است
ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 خودم که خیاطم اما تاحالا دستگیره و اینا ندوختم اما پیشبند و اونایی که اسون باشه خودم میدوزم ... میدونی چند متر پارچه میخواد؟ من خودم خیاط نیستم ولی خیلی ذوق دارم خودم بدوزم 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
delvinnnnnn عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 1069 میدونی چند متر پارچه میخواد؟ من خودم خیاط نیستم ولی خیلی ذوق دارم خودم بدوزم فقط واسه پیشبند و دستکش گفتم بهتاما بقیش که من نمیدونم شما چی رو انتخاب کردید و چند تاست.اما هر وقت خریدم واسه خودم کامل سرویس دم کنی بهت توی همین تاپیک میگم فرار از رنج، خود نوعی رنج است
ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 فقط واسه پیشبند و دستکش گفتم بهت اما بقیش که من نمیدونم شما چی رو انتخاب کردید و چند تاست. اما هر ... باشه عزیزم ممنونمم 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)