سلام پارسال رفتم خونه پدربزرگم همه خاله هام ودایی هامم بودن اونجا بهد من خیلی کار کردم بقران از صبح زود تا,شب ساعت12کار میکردم ظرف میشستم غذا میپختم بعد خاله ام همسن خودمه زایمان کرده بود حتی لباس جیشی ها بچشو دادن من شستم. حالا من توخونه ى خودمون اصلا کار نمیکنم. ولی اونجا ازم کار سنگین کشیدن.منم سکوت میکردم. خاک توسرم.اونوقت یه دخترخاله ای دارم انگارگاویه همش مبخورد ومیخوابید.الان از پارسال همش خودمو سرزنش میکنم.بد من تونیک زیاد دارم پارسال ک رغتم اونجا فقط ى تیشرت و یه شلوار بردم فک کردم یکی دوروز میمونم. مامانم بهم گفت اولا دو روز بیشتر نمون دوما لباس پوشیده ببر. من احمق گوش ندادم الان همه فک میکنن لباس ندارم. ب نظرتون همبشه یادشون میمونه این جریانا؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا قبل اینکه اونا چیزی بگن پیش داوری میکنی شاید کلی هم ازت تشکر کنن
خیلی چیزا ازشون دیدم. ک فهمیدم کافرن انسانیت ندارن.الان ب خدا میگم خدایانزار هیچوقت طرف ادمای بد و کافر برم. دیگه فقط پیش خانولده ى خودم میخوام باشم.میخوام باهاشون تا قیامت قهر بمونم