2777
2789
عنوان

شده برید خونه یکی بعد ازتون خیلی کار بکشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 37 پست
اعصابم از این خرده ک اونا تو ذهنشون میگن حتما لباس نداشته.بدم میاد کسی دز موردم بد فکر کنه. اخرشم هی ...

برات درس عبرت شد که دیگه زیاد کار نکنی همیشه لطف مکرر وظیفه مسلم میشه، منم الان دیگه رو نمیدم و خیلی بخوام کار کنم فقط ظرف بشورم همین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره. الانم بهم میگه خوبت شد از حرف من ک مادرتم گوش ندادی رفتی ابروت رفت همیشه سنگین بودی ولی خودتو ز ...

عب نداره برای همه پیش میاد

حالا برای تو یه بار اونم یک ماه پیش اومده،ولی من چند سال مادرشوهرم ازم سو استفاده کرد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

برات درس عبرت شد که دیگه زیاد کار نکنی همیشه لطف مکرر وظیفه مسلم میشه، منم الان دیگه رو نمیدم و خیلی ...

منم دیگه باهاشون رابطه ندارم. دیگه نمیرم اونجا.بعد همین خاله ام ک براش لباسا بچشم شستم انقدر حسوده اصلا ازم تشکر نکرد بعدم ب شوهرش گفت حق نداری مریم رو برسونی ترمینال ب ما چه.خدا ازش نگذره.از وقتی برگشتم همش گریه میکنم بیشتر شبا

چرا قبل اینکه اونا چیزی بگن پیش داوری میکنی شاید کلی هم ازت تشکر کنن

خیلی چیزا ازشون دیدم. ک فهمیدم کافرن انسانیت ندارن.الان ب خدا میگم خدایانزار هیچوقت طرف ادمای بد و کافر برم. دیگه فقط پیش خانولده ى خودم میخوام باشم.میخوام باهاشون تا قیامت قهر بمونم

یه آینده ای هم وجود داره 

بالاخره یه جا همدیگه رو میبینید 

سرت رو بگیر بالا محل سگ بهشون نده 

نه سلام نه هیچی یه جوری بعدا بسوزونشون

با بی محلی با چپ چپ نگاه کردن یه جوری از بالا به پایین نگاه شون کن بذار تصویری که از تو ذهنشون ساختن از بین بره

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
خیلی چیزا ازشون دیدم. ک فهمیدم کافرن انسانیت ندارن.الان ب خدا میگم خدایانزار هیچوقت طرف ادمای بد و ک ...

پیش میاد این مسائل عزیزم هیچکس خونواده خود ادم نمیشه سعی کن روز به روز بهتر باشی و راه خودتو بری