2777
2789

عزیزان قرص چنتکس یا وارنیکلین داروییه که برای ترک سیگار استفاده میشه اگر داروهای دیگه ای مصرف نمیکنند که تداخل دارویی ایجاد بشه و حتما با نظر پزشک این دارو رو مصرف کنند ظرف ۱۰ روز میتونند سیگار رو ترک کنند البته بهتره که از دوهفته قبل از شروع دارو سیگار و تا نصفه مصرف کنند و بقیش رو دور بندازن تا فشار نیکوتین کم بشه .دکتر از دوز نیم میلی گرم شروع میکنه و کم کم به یک میلی گرم میرسونه و از روز هشتم دیگه نیازی به کشیدن سیگار ندارند.اگر دارو تا سه ماه مصرف بشه دیگه هیچوقت به سمت سیگار کشیده نمیشن .

هر نخ سیگار ۹ تا ۱۱ دقیقه از عمر انسان کم میکنه و کسی که سیگار میکشه ده سال آخر عمرش با انواع بیماریها سپری میشه پس عزیزانتون رو راهنمایی کنید تا با دارو و به کمک پزشک این عادت رو کنار بزارن.🌹🦋🦋🦋🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میشد قرص رو بدم همسایه بوی گند سیگارش از کولردمیاد کشت ما رو بیصاحاب

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
من که هرچی سیگاری دیدم راحت 80- 90 سال عمر کردن بدون مشکل و راحت . فقط اطرافیان رو دق دادن

بوی بد سیگار باعث آزار اطرافیان میشه .باید به خاطر عزیزانشون این عادت بد رو کنار بزارن.

اونها عزیزشون فقط سیگاره. دیگران براشون مهم نیستن

سیگار کشیدن در کسانی دیده میشه که در بچگی عادت به مکیدن انگشت داشتن و یا مرتب پستونک دستشون بوده .این یه اختلال به اسم  اورال فیکسیشن هست که در ۱۴ ماهگی رخ میده و مرکز لذت و حس خوب زندگی در دهان و آرواره باقی میمونه و به همین دلیل با سیگار کشیدن حس خوبی میگیرن.

سیگار کشیدن در کسانی دیده میشه که در بچگی عادت به مکیدن انگشت داشتن و یا مرتب پستونک دستشون بوده .ای ...

من تا 6 سالگی پستونک خوردم.از سیگارم هم متنفرم. اینها همش حرفه که سیگاریهای خودشون رو تبرئه کنن

سلام عزیزم عذرخواهی میکنم اومدم تو صفحه اتون فقط تاپیک قفل شد من هم مابقی دوستان و نمیشناسم میشه اگر خبری از مامان زیبا  شد همینجا به من هم اطلاع بدید؟ پیشاپیش هم تشکر میکنم 🙏

سلام عزیزم عذرخواهی میکنم اومدم تو صفحه اتون فقط تاپیک قفل شد من هم مابقی دوستان و نمیشناسم میشه اگر ...

باشه حتما بهتون خبر میدم .اگر به همسرش بگه احتمالا شوهرش گوشی رو ازش میگیره و به این زودی به سایت برنمیگرده .🌹

باشه حتما بهتون خبر میدم .اگر به همسرش بگه احتمالا شوهرش گوشی رو ازش میگیره و به این زودی به سایت بر ...

مرسی عزیزم چون دوستان و نمیشناسم و تگ نمیشم از شما خواهش کردم 🙏کاش نگه ‌کاش بتونه اینبار احساس هیجانیش و کنترل و مدیریت کنه .شوهرش نمیکشتش ولی مطمئنا خیلی دیدش تسبت به زن و زندگیش تغییر میکنه