2777
2789
عنوان

خانما س روز از موعدم گذشته

8757 بازدید | 175 پست

قرار بود امروز برم آزمایش بدم گفتم نرم ی وقت منفی بشه

زود نیس الان؟ 

بیبی هاله هاش پر رنگ تر میشه هر روز از روز گذشته 

۳ تا بیبی زدم از دیروز 

از استرس جواب منفی هنوز خوابم نبرده

همش حس میکنم الان پری میاد ولی خبری نیس 

ی هفستست درد پریود دارم،طوری ک از ترس اینکه پری بشم نوار گذاشتم همه این هفته رو 

تکرار ادرار شدید هم دارم 

هر دو ساعت ی بار 

بدون اینکه مایعات بخورم البته

اگر بی بی چک مثبت شده قطعا بارداری مال من اینقدر کمرنگ بود دیده نمیشد آزمایش دادم باردار بودم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز موعدم هست.

دعا کن این ماه پریود نشم و باردار باشم.

خیلی شکمم نفخ کرده و یبوست دارم چند روزه

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
این قرصارو باید چطور مصرف کرد و اسمش چیه؟

اسمش ال دی روی بسته اش نوشته چطور بخوری ۲و خورده ای قرص تو بسته است هر روز یکی میخوری تموم شد پریود میشی از روز سوم چهارم پریود دوباره باید بسته بعدی رو شروع کنی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چند روز بعدش آزمایش دادین؟ این برا ظهره 

مآل من مثل همین بود خمون موقع رفتم آزمایش دادم مثبت بود شاید از اینم کمرنگ تر اینا که میگی حالت پریودی داری از علائم بارداری میتونه باشه

این قرصارو باید چطور مصرف کرد و اسمش چیه؟

قرص ال دی

باید از روز پنجم پریودی شروع کنی به خوردن هرشب باید بخوری.

بزن تو نت کامل راجبش توضیح داده.فکر کنم ۲۱ روز باید بخوری.بعد ۷روز نباید بخوری ک تو اون ۷روز پریود میشی.

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
اسمش ال دی روی بسته اش نوشته چطور بخوری ۲و خورده ای قرص تو بسته است هر روز یکی میخوری تموم شد پریود ...

من تا حالا استفاده نکردم

فقط برااینک ی کم بدنم پر بشه میخام بخورم

میشه فقط ی دوره خورد یا باید ادامش بدم