2777
2789
عنوان

دوست برا درد ودل میخوام

88 بازدید | 9 پست

دنبال دوست میگردم 

برا درد ودل 

حتمن‌خانم باشه 

چون‌خودمم خانمم

برا درد ودل مشکلات خانوادگی با شوهر😐😐😐راز دار و صبور باشه لطفا🙈🙈🙈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با خدا حرف بزن اون بهترین دوستته دیگه هم نگران نیستی رازتو کسی بفهمه یا یه نی نی سایتی آشنا در ...

اووووه خیلی باهاش حرف زدم 

انگار حواسش جای دیگه اس اصلا ج نمیده😔😔😔

اووووه خیلی باهاش حرف زدم  انگار حواسش جای دیگه اس اصلا ج نمیده😔😔😔

چرا این طوری فکر می کنی؟

گاهی اوقات خیلی از اتفاقات برای رشد آدم هست 

یه جمله ای هست میگه همیشه سخت ترین نقش ها رو به بهترین بازیگرا میدن اصلا ناراحت نباش کشیدم که میگم هراتفاقی چه خوب چه بد برات افتاد بگو خدایاشکرت میدونم حتما به صلاحم بوده ببین شاید باورت نشه ولی من به این رسیدم که هر اتفاقی خوب و بد برای انسان بی افته همیشه به صلاحشه این ما انسان ها هستیم که اسم یه اتفاق رو گذاشتیم خوب و یه اتفاق رو بد در صورتی که همشون باعث رشد انسان میشه و به خیر انسان هست و اینو بدون هرچی قوی تر بشی امتحانت سخت تر میشه همیشه به خدا ایمان داشته باش خیلی از اتفاقا که می افتن اولش خیلی ناراحت میشه میگی خدایممگه من اینو نگفتم چرا اینطوری شد بعد میفهمی اون بهترین اتفاق ممکن توی اون لحظه بوده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم