2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خانوادش کسی دیگه هم هست دوقطبی باشه؟چون ب ارث میرسه

فکر نکنم این تا چند سال پیش یه کم عصبی مزاج وگاهی افسرده بود یکساله تو فاز بدی رفته آبروی خودشو برده هیچ که منم دوستانه بهش در مورد عکس گذاشتنش گفتم آبروی منو برد اینقدر توهین کرد ایشالله خدا خوار وخفیفش کنه

کلا علایم رو بگید بچه ها .اصلا میشه ی ادم دوقطبی رو تحمل کرد؟اینکه خوب و بد بشن تقریبا قابل تحمله ام ...

همسرم و مادرش دوقطبین

ولی با هم متفاوتن تو یه زمینه هایی

ببین کار بسیاااار سختیه نمیگم نشدنیه بسبگیار سخته

من خودم دارم سلامت روانمو از دست میدم کنار همسرم

بسیااااار حساسه برای همه فداکاری میکنه و از همه متوقعه زیااااد و همش در حال غصه خوردنه ایده ال گرا و اینکه باید همه رو ادم کنن به و با همه اونایی که اشتباه فکر میکنن بجنگن

به ارتباط به جنس مخالف علاقه بیشتری دارن و گاها دست خودشون نیست

ولی از اون طرف محبت کردن و فداکاری ها هم بیش از حالت معمول دیده میشه

یه چیز نامتعادله کلا

و این هم بگم فاز افسردگی شدید دارن و همسرم بیشتر اوقات در حال گریه و سیگار و مشروب و غصه خوردنه 

انتظار نداشته باش شادی بیارن واسه ادم

عین غده سرطانا که از بدن تغذیه میکنه اونا هم انرژی و حال خوب ادمو میمکن

و باید بیشتر از یه ادم معمولی انرژی داشته باشی 

رابطه جنسی هم به خاطر داروهایی که مصرف میکنن کمه کم انگار سردن و هیچ حسی ندارن و بعضی وقتا دیگه باید فرار کرد از دستشون

دست خودشون نیست ک.مریضن.فقط ظاهر موجه دارن قبول داری؟

دقیقاً گل گفتی،،،و من چقد گول این ظاهر رو خوردم،،،ولی واقعاً دست خودشون نیست و خیلی خیلی اذیت میشن

لایک نکنید «ممنونم»
دقیقاً گل گفتی،،،و من چقد گول این ظاهر رو خوردم،،،ولی واقعاً دست خودشون نیست و خیلی خیلی اذیت میشن

جوری این خانم با من صحبت میکرد ک فکر کردم چقدررررر عاقله بعدها ک کاراشو دیدم باورم نمیشد البته این مورد از اوناست ک بستری میشه 

جوری این خانم با من صحبت میکرد ک فکر کردم چقدررررر عاقله بعدها ک کاراشو دیدم باورم نمیشد البته این م ...

آفرین دقیقاً همین جوریه،،گاهی اینقدر خوب صحبت و رفتار میکنن که آدم عذاب وجدان میگیره که نکنه اشتباه قضاوت کردم،،یهو چند روز بعد دوباره شروع میکرد،،،،چقد خاطرات مزخرف من دارم

لایک نکنید «ممنونم»