2777
2789
عنوان

چسبیدن قاشق به بدن کرونایی

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 24 پست
خوب آدم هراسون میشه

وایسید منم برم امتحان کنم ببینم.تاحالا کرونا نگرفتم واکسن هم نزدم.وایسا وایسا الان میام🏃🏃🏃🏃

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
یعنی چی ببخشید من واقعا نمیفهمم یعنی اگه قاشق بچسبه به ادم یعنی مرض چیزی داره؟

شاید کسی حرفی سخنی صحبتی چیزی شنیده باشه درین مورد انتقال بده بل آدم آروم بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب آدم هراسون میشه

واوووووو😨به منم چسبیییید😯 

دیشب دوش گرفتم امروزم عرق کرده بودم😅😅😅😅

پس نتیجه میگییم مغناطیسی در کار نیست.علتش تعریق و رطوبت بدنه😅😅😅چون نه کرونا گرفتم تا حالا نه واکسن زدم‌

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
واقعا؟؟؟؟

آره بخدا.به بازوهام چسبید.

مرسی گلم ....نمیدونم چم شده دیگه اون ادم سابق نیستم کی درست بشم الله اعلم

میدونم حق داری.همه وحشت کردیم.امشب رفتم سرکوچه عزاداری تماشا کنم.بچم صدارو میشنید بیقراری میکرد که بریم.رفتیم بافاصله وایسادیم دورمون شلوغ شد فرار کردیم اومدیم خونه☹

از نزدیک شدن به هم وحشت میکنیم.

خدا پشت و پناهتون

تشکر🌹