white_snow مدیر استارتر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 85 عنوان کسی واکسن اسپایکوژن زده؟ 4133 بازدید | 25 پست سلام دوستان، کسی هست تو فاز آزمایشی واکسن اسپایکوژن شرکت کرده باشه؟من سه شنبه واکسن اسپایکوژن زدم و ازون روز هیچ جا نرفتم و خونه بودم، از دیروز سرفه و امروز گلودرد شدید گرفتم😞 نمیدونم از عوارض واکسنه یا کرونا گرفتم. 1400/05/23 | 00:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیلیاکلارررک عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 3941 چی هس؟ نهمین واکسنه؟ من،رویایی دارم رویای آزادی💔رویای یک رقص بی وقفه از شادی💔من،رویایی دارم از جنس بیداری💔رویای تسکین این درد تکراری
گل_رز_بيابانى عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 8662 واکسن ایرانی استرالیایی؟ شاید از قبل کرونا داشتی ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم.....
white_snow مدیر استارتر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 85 واکسن آزمایشی استرالیاییه که تو ایران فاز ۳ انسانی رو دارن انجام میدن.مثل واکسن اسپوتنیک و فایزر پروتئین ویروس رو وارد بدن میکنن.
white_snow مدیر استارتر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 85 واکسن ایرانی استرالیایی؟ شاید از قبل کرونا داشتی نه قبلش هم دو هفته خونه بودم و هیچ جا نرفتم😞اصلا نمیدونم عوارض واکسنه یا همون روز که با دوتا ماسک رفتم واکسن زدم کرونا گرفتم
eliksan عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 15817 باید جایی باشه که جوابگو باشن چون تو فاز آزمایش هستین جوابگو هستن باهاشون تماس بگیرید خیالتون راحت بشه زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
white_snow مدیر استارتر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 85 باید جایی باشه که جوابگو باشن چون تو فاز آزمایش هستین جوابگو هستن باهاشون تماس بگیرید خیالتون راحت ب ... بله اتفاقا گفتن برم تست بدم و ویزیت شم تو بیمارستان نیکان، ولی راستش چون هنوز تب ندارم میترسم کرونا نداشته باشم برم اونجا کرونا بگیرم.گفتم بپرسم ببینم کسی هم هست این واکسنو زده باشه عوارض مشابه داشته باشه.
گل_رز_بيابانى عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 8662 نه قبلش هم دو هفته خونه بودم و هیچ جا نرفتم😞 اصلا نمیدونم عوارض واکسنه یا همون روز که با دوتا ماسک ... فکر نکنم عوارض واکسن گلودرد و سرفه باشه.... به نظرم همونجا که زدی تماس بگیر بگو ازشون راهنمایی بخواه ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم.....
white_snow مدیر استارتر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 85 فکر نکنم عوارض واکسن گلودرد و سرفه باشه.... به نظرم همونجا که زدی تماس بگیر بگو ازشون راهنمایی بخواه بله عزیزم درسته فردا حتما تماس میگیرم.
آرآ_۶۱blackroze عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 936 منم دیروز شرکت کردم ،امروز ساق پام خیلی درد میکنه ،گلومم میسوزه یکم دلم را اشتباهی بردی ،برای پس دادنش هم برنگرد از آن هم گذشتم....
آرآ_۶۱blackroze عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 936 من اصلا جای تزریقم درد نداشت معلوم نیست واکسن زدیم یا واکسنما☹☹☹☹☹☹ دلم را اشتباهی بردی ،برای پس دادنش هم برنگرد از آن هم گذشتم....
مامی۱۱ عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 43 سلام خوبید؟شما واکسن اسپایکوژن زدید چه عوارضی داشت؟ بهتر شدید؟ گاهی با صددرصد میشه همه چیو باخت گاهی با ی درصدم میشه زندگی رو ساخت